Att tycka olika

Först och främst så ser jag att problemet inte är löst med suddiga bilder. Blir tokig. Ibland är de suddiga och ibland inte. Oftast på ipad har jag förstått men en del säger att de även är det i mobil? Eller? I alla fall. En titt i min walk in closet denna morgon. Här hänger en dagens….

Mitt favoritarmband från Laura Bohinc som jag fick i ”pushpresent” av maken när lilla Celine föddes. Passar till allt och något jag bär med mig hela livet, och som Celine får överta en dag.

Japp det är lilla Celines huvud ni ser skymta fram i spegeln med mina ”finpåsar” som hon tycker är så roligt att leka med. Gullnosan, såg inte det förrän jag laddat upp bilden här i bloggen att hon kom med. Hihi…

Klänningen är en favorit från Vero Moda och samarbetet de gjorde med Alexa Chung för några år sedan. Jag älskar den! Roligt det där med hur man kan tycka så olika, maken, han gillar den absolut inte. Han brukar aldrig säga något men i detta fall. Jo då. Men jag känner mig alltid fin i den, och det är ju det som räknas.

Trevlig torsdag på er!

Kram Jannice

.

.