En Feng Shui analys

Makalöst vackert, välbalanserat av stylisten Lo Bjurulf (fotograf duktiga Petra Bindel) för Åhléns och samarbetet de har med stadsmissionen just nu. 

Idag tänkte jag göra en Feng Shui analys baserat på de 5 elementen som i denna lägenhet är exemplarisk! Ni ser hur lite ”eld” (i detta fall den orange kudden och lampskärmen) det behövs för att en inredning ska upplevas harmonisk. Växtligheten och det ljusa träslaget i möblerna tillför träelement och gör inredning varm och inbjudande. Den blå soffan  och den mörkgrå fåtöljen ger vatten. Metallelementet  hittar vi i de ljusa vita väggarna vilket jordas med korgarna, den putsade bruna väggen vid öppna spisen, samt materialet i ullmattorna. 

Vackert, välbalanserat och harmoniskt. Detta rum tror jag de flesta av oss hade trivts i, oavsett tycke och smak om stil. Lagom med ljusinsläpp och kontraster som får oss att känna ett ökat välbefinnande.

Önskar er en härlig söndag! Här skiner solen och det vankas trädgårdsfix, samt biobesök med lilleman!

Kram Jannice 

—–

Nedan finner ni information om kampanjen:

Åhléns och Stadsmissionen genomför i april en digital kampanj till förmån för Stadsmissionen’s skyddade boenden för kvinnor som utsatts för våld i nära relationer.

Syftet med kampanjen är att bidra till en mer trivsam och läkande miljö i de skyddade boenden som Stadsmissionen driver, och de produkter som kan skänkas har valts ut i samråd med boendenas personal, så att de passar verksamhetens specifika behov.

Kika in i deras webbshop för att läsa mer och se vilka produkter som går att köpa och samtidigt stödja projektet! 

—–