Min stil på en bild

pina 1

Vissa saker  symboliserar ens stil mer än andra. Vi håller på med nya headers på bloggarna här på Sköna Hem. När jag höll på att fota flyttade jag runt saker och valde ut några saker som är jag. Exempelvis denna stol Pina från Magis, gardinen (ja den är för kort, har inte lagt ner dem än, livet kom emellan *skratt*), mattan, vasen och färgtonerna är så jag. Mjukt men ändå med kontraster och lite edge.

pina 2

Fin onsdag till er alla. Idag har jag lånat med mig tapetprover hem till det här rummet. Ska bli kul att testa och se hur vi med små medel kan förändra och ljusa upp vår matsal, utan att för den skull måla vitt på alla väggar.

pina

Fortsättning följer.

Kram Jannice

.

.

 1. Åsa skriver:

  STORT gilla på gardinen, och allt annat!
  Vart kommer gardinen ifrån-den vill jag också ha ???

 2. Snyggt och lugnande.

 3. Anneli skriver:

  Jag har en egenhet att jag måste titta igenom gamla inredningstidningar innan jag kan slänga dem. Hittade ett reportage från ditt hem i ”Allt i hemmet” från 2010. Då var det ett annat hus och en annan stil. Jättekul att se tycker jag som länge läst din blogg med nöje.
  Trevlig kväll!

 4. Annika skriver:

  Skönt när man vet vad man gillar :-). Ibland är det svårt att veta tycker jag. Finns så mycket snyggt.
  Spännande med ny tapet. Lycka till och fin kväll till dig.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..