ANNONS

Min stil på en bild

/

pina 1

Vissa saker  symboliserar ens stil mer än andra. Vi håller på med nya headers på bloggarna här på Sköna Hem. När jag höll på att fota flyttade jag runt saker och valde ut några saker som är jag. Exempelvis denna stol Pina från Magis, gardinen (ja den är för kort, har inte lagt ner dem än, livet kom emellan *skratt*), mattan, vasen och färgtonerna är så jag. Mjukt men ändå med kontraster och lite edge.

pina 2

Fin onsdag till er alla. Idag har jag lånat med mig tapetprover hem till det här rummet. Ska bli kul att testa och se hur vi med små medel kan förändra och ljusa upp vår matsal, utan att för den skull måla vitt på alla väggar.

pina

Fortsättning följer.

Kram Jannice

.

.

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00