Årstidsbord

Layered mattor

Välkommen 1:a maj! Ljuvliga månad, som  jag längtat efter dig! Snart blommar äppelträden och varmare vindare smeker mina kinder. Älskar’t!

Jag kan inte nog många gånger tipsa om årstidsbord! En plats i huset, gärna i hallen där du följer årstidernas skiftningar med en bukett blommor, tända ljus eller annat som väcker glädje inombords.

Något annat som väcker glädje är mattan på bilden! I början av april lanserades designvarumärket Layered två nyheter till sina mattkollektioner, en helt ny kollektion i viskos samt en ny färg på den befintliga ullkollektionen. Den nya kollektionen Solid Viscose Collection skapades av idén att erbjuda enfärgade mattor med en elegant och minimalisk känsla som ett komplement till de övriga mönstrade kollektionerna. Och resultatet, fabulous!!

Underbart vackert och följer Feng Shuins tankar om balans mellan färg, form och material. Skiftningarna i mattan ger en rörelse, men samtidigt skapar det en sofistikerad och elegant stil som känns hållbar. 

Önskar er en fin söndag! Här blir det både dans och barnkalas. Känns som jag skriver det varje söndag, haha.. Same procedure as every Sunday…

Kram Jannice

.

 1. Håller med dig, gillar allt jag ser i bild.

  Kram

  Inredningshjälpen/Anette

 2. Check på den!
  Oh yes, den mattan hade mer än gärna fått flytta in här kan jag säga, sååå förjordat fin!
  Kalas här med;-) Dock inte barnkalas för svägerskan fyller 31 😉
  Ha en fin söndag!
  Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..