ANNONS

Årstidsbord

/

Layered mattor

Välkommen 1:a maj! Ljuvliga månad, som  jag längtat efter dig! Snart blommar äppelträden och varmare vindare smeker mina kinder. Älskar’t!

Jag kan inte nog många gånger tipsa om årstidsbord! En plats i huset, gärna i hallen där du följer årstidernas skiftningar med en bukett blommor, tända ljus eller annat som väcker glädje inombords.

Något annat som väcker glädje är mattan på bilden! I början av april lanserades designvarumärket Layered två nyheter till sina mattkollektioner, en helt ny kollektion i viskos samt en ny färg på den befintliga ullkollektionen. Den nya kollektionen Solid Viscose Collection skapades av idén att erbjuda enfärgade mattor med en elegant och minimalisk känsla som ett komplement till de övriga mönstrade kollektionerna. Och resultatet, fabulous!!

Underbart vackert och följer Feng Shuins tankar om balans mellan färg, form och material. Skiftningarna i mattan ger en rörelse, men samtidigt skapar det en sofistikerad och elegant stil som känns hållbar. 

Önskar er en fin söndag! Här blir det både dans och barnkalas. Känns som jag skriver det varje söndag, haha.. Same procedure as every Sunday…

Kram Jannice

.

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00