Jag tipsar du väljer – mattor

Mattor medaljong grå

Denna vecka bjuder jag på tips kring liknande mattor med medaljongmönster och grå färgskala. Alla mattorna finns i fler storlekar och i annan färgkonstellation om så önskas.

Jag tipsar, du väljer. Vilken matta gillar du bäst?

.

1. Matta Elina, 160 x 230, pris 599 kr, Rusta.

2. Classic Collection, 170x 230, pris 3 299 kr, My Habitation.

3. Matta, 180 x 270, pris 8 999 kr Layered.

.

Önskar er en fin onsdag! Här kör vi VAB en dag till!

Kram Jannice

.

.

 1. Carina skriver:

  Snääälla kan du inte skriva lite mer om företagsstarten? Då tänker jag inte på marknadsföringsmaterial, affärsplan mm utan efter starten. Började du med mindre föreläsningar? Hade du en kundkrets redan? Tycker din resa är så inspirerande. 🙂

 2. Väljer ingen av dem. Det där mönstret är vid det här laget SÅ uttjatat efter att det senaste året nånting förekommit precis överallt på mattor och andra textilier.

 3. mi ryd skriver:

  Hej, har ett gammalt ekparkettgolv (typ som gult/brynt te-färg) hemma. som jag försöker skaffa en matta till men får inte det att stämma (har provat med beige men det gck inte, den bara försvann in i golvet). Väggarna är ljusgråa och gardinerna är beige/vita. tv-bänken är vit med beige luckor, soffan är gråmelerad. Vad kan jag ha för matta? som du förstå gillar jag det minimalistiskt men börjar undra om röd eller blå matat skulle vara något?

  Tacksam för hjälp.

  1. Hej!

   Om du lägger dit en blå matta upplevs golvet ännu gulare. Så jag hade gått mot en greige ton..lite lera… Eller varför inte en i rostig ton. vackert till det grå och vita. kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..