Tips kring hur du inreder mörka källarutrymmen

källarutrymme sovrum

Att inreda ett källarutrymme kan verkligen vara en utmaning. För att få till det är det viktigt att jobba med ljusa färger som ökar chi/energierna. Jobba gärna med material så som blanka metaller och lyxiga tyger för att ge en exklusiv känsla till de annars stagnerade energierna som ofta finns här nere. Här tycker jag man lyckats göra det bästa av utrymmet. Lyxiga materialval och dekoerationer. Fin färgsättning och bra möblering. Den fina svarta spiraltrappan ger rörelse till rummet och blir som ett konstverk.

 

källarutrymme

Och så perfekt, att kombinera detta utrymme med en lyxig walk-in-closet! Guldmetallerna ger elegans. De vita väggarna ljusar upp. Spegeln förstorar och valen av basfärger på textilier ger en sofistikerad och lyxig känsla.

källarutrymme walkincloset

Urfint! Är ni nyfikna på att se mer av denna fina lägenhet hittade jag den hos Alexander White.

kök grått

Kolla bara in köket? Snyggt! Älskar grått kök och släta luckor. Om jag hade fått göra om vårt kök, hade det definitivt blivit grått med släta luckor.

kök grått inspiration

Här vill jag dock kommentera kopparn ihop med mässing. Brukar säga att man kan blanda metaller, men här är det alldeles för plottrigt med koppar som möter mässingsknoppar och kran. Här hade jag kört bara mässing och inte så mycket metallpryttlar i hyllan.

Det blev visst en dags uppehåll här på bloggen. Kalas, fin fint väder och Nationaldagen kom emellan. Jag har helt enkelt prioriterat familjen och ledigheten. Men nu kör vi igång denna jobbvecka, som började med trevligt möte på Radisson Blu Metropol i Helsingborg.

Kram och fin start veckan!

Jannice

.

.

LOADING..