Blått är flott och tänk på fönsterdekorationen

Landskronahem blått soffa

 

Visste du att blå färger och ting från vattnet så som koraller, dekroation på fiskar och självklart vatten i sig tillhör vattenelementet. Speglar tillhör också detta element just för att det går att spegla sig i, så som vatten.

Så där har ni perfekt ting att använda er av varmare årstider för att kompensera det varma klimatet vi har ute. Glöm heller inte att dekorera dina fönster. Fönstren är som små podier av stilleben. Allt som oftast ser jag fönsterbräden fullproppade med olika krukor och orkidéer sticklingar och vissna växter. Rensa upp, låt dina fönster andas och spegla den övriga stilen du har i ditt hem.

Här har jag stylat vårt vardagsrum i svalkande blå toner för att inspirera er och ge tips på vattenelementet.

Önskar er en fin torsdag!

Kram Jannice

.

.

 1. Hej Jannice!
  Måste bara fråga om du köpt din lampa på Oscar och Clothilde, den svarta som man kan sätta typ en torkad hortensia på mitten eller plättar i luften. Skulle beställa men dom fanns tydligen inte längre.Vill du sälja din är jag jätte intresserad. Så kul att höra dig föreläsa på IKEA i Karlstad. Ha en jätte fin sommar. Tacksam för svar. Kram Katarina

 2. Malin skriver:

  Åhh vilka bra tips. Känner igen mig i det där med tråkiga orkideer i fönstret ?

 3. Helena skriver:

  Med fem katter i huset har jag konstaterat att jag inte behöver så mycket varken blommor och annan dekoration i fönstren 😉
  Trevlig helg fina du <3

 4. Jättefint!! Ville ha kuddarna direkt, men dom var nog slut..

 5. Maria skriver:

  Hej Jannice!
  Var kommer de fina kuddarna och pläden ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..