ANNONS

Vill du vara först med höstens heta trend – Smaragdgrönt och mässing.

/

Skärmavbild 2016-06-29 kl. 10.45.38

Ja jag vet, det är bara 2:a juli idag och början på sommaren, men när det väl är höst är det ofta för sent att tipsa er om bra kap, fina föremål och nyheter.

Så därför kommer en hint och kollage idag på en av höstens heta färg. Smaragdgrönt! Det var längesen vi såg denna kulör i våra hem (sist jag kom i kontakt med den, var på min bal 1994, då jag såg ut som tant grön, haha nå väl). Urtjusig och extra elegant blir den till mässing. Här har jag gjort ett urval från HM Homes sortiment. Allt till bra pris!

Fin lördag till er alla!

Kram Jannice

.

.

12
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00