Sovrum – som bäddat för vackra drömmar!

sovrum rofyllt

Så ljuvligt vackert och rofyllt sovrum. Trots den rika takhöjden och ytan, har man balanserat upp det fint med rejäl matta, långa tunga gardiner och mörkt träslag.

Det är fint att man valt att omge sängen helt med mattan. Tänk på att mattan bör minst gå ut en 60 cm från alla håll för att det inte ska kännas fjuttigt.

Den valda accentfärgen petroleum återkommer 3 ggr som sig bör. Ping i fönstret, ping som sängöverkast och ping på nattduksbordet. En bra regel om man vill undvika ett rum att bli plottrigt! Att addera en kudde med komplementsfärgen  gult gör rummet mer intressant och personligt.

Och så taklampan. Magiskt snyggt! Superfint och välbalanserat sovrum! Jag har en dröm om att någon dag få äga en sådan här vacker våning i en storstad.

Simplicity… Skönheten bor i det enkla.

Idag var vi bjudna på Daniella Wittes årliga poolparty, men jag är krasslig har ont i bilhålorna och får missa årets fest. Snyft! För er som vill se, enligt mig ett praktexempel på snygg pool integrerat med hus, kolla in familjen Wittes verk här.

Fin lördag till er alla!

Kram Jannice

Bild: Pinterest

.

.

 1. Hej,

  Jag har en fråga om att accentfärgen ska återkomma 3 gånger, 3 ping. Om jag har en matta i vardagsrummet i en accentfärg, kan jag bara ha två kuddar i samma färg eller kan jag ha flera stycken och att det räknas som en ping? Om flera kuddar räknas som en ping, kan man ha dem i mattans färg men i olika nyanser?

  Krya på dig och tack för en trevlig blogg!

  1. Tänk färgen i grupp.alltså tre ställen, men du kan ha en hög med kuddar, massa glasvaser i ett och samma fönster. men det måste vara samlat. går inte att sprida ut kuddarna ….osv. lycka till och stort tack kram jannice

 2. Vansinnigt vackert, ett riktigt drömrum..
  Tråkigt att du är dålig och inte kan gå på partyt, det verkar inte som att man gärna vill missa det. Krya på dig!

  Catta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..