ANNONS

Det blev Himla fint med blått i vårt allrum

/

himla kuddar addsimplicity

Jag kundet inte motstå blått denna sommar! Varje år blir jag lika sugen, men jag tycker inte det är helt lätt att hitta kuddar i blått, som har den där gråblå tonen och utan kritvit bakgrund. Tills jag surfade runt och hittade en mängd fina på Himlas hemsida. Finns i många toner, material och former. Perfekt att mixa och matcha.

himla kuddar roos interior bord

Jag valde toner från jeansblått till duvblått. Tillsammans med några gamla kuddar i grått och svart och en gnutta beige och med mörkbruna trämöbler blev det både sommarfeeling och ett fortsatt finrum.

himla kuddar

Här är vårt nya sidobord ”Gatsby” som jag nog glömt att visa er. Köpt från upcoming varumärket 2015-12016, Roos Interior. Så galet snyggt, elegant och med art deco känsla som jag bara älskar!

DSC09857

himla kuddar addsimplicity 2

Älskar att jag bara kan frossa i härliga buketter från trädgården. Det här är en vit ”Fairy-ros”. Står hur länge som helst inne.

himla kuddar addsimplicity 5

Det här rummet badar i solljus vilket kommer ännu mer till sin rätt när man tar in lite blå toner och terrassdörrarna som flörtar med trädgården.

himla kuddar bord

Detta är den blå kudden i Sköna hems egen kollektion för varumärket Himla. Lite melerad och mjuk i sin färgton. Me lik!

himla kuddar urna

Och så det här fyndet mina vänner – får väl bli veckans kap. Handmålad urna med lock, för ynka 149 kr Coop, som jag sprang på när jag var och veckohandlade! Jojo… vacker förvaring till allt ifrån godis till tändstickor och mysljus.

himla kuddar addsimplicity

Önskar er en fin söndag!

Här sover lilla, maken och sonen är iväg på kalas och jag njuter av att bara sitta ensam en stund i lugn och ro, med datorn och en kopp kaffe!

Stor kram,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

10
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00