ANNONS

En semesterweekend med nära och kära på Strandbaden i Falkenberg

/

Här kommer ett bildregn från vår härliga weekend på Strandbaden i Falkenberg! Varje sommar gör vi något tillsammans med mina föräldrar. Underbart att bara vara tillsammans, och härligt att se barnen få mysa med sina morföräldrar.

Vi hade bokat sommarpaket och bodde i rummen brevid varandra, med balkonger ut mot havet. Vackrare kan det inte bli. Vem behöver åka utomlands?

Att komma dit till lunch på fredagen gjorde helgen extra lång! Det vackra vädret bjöd in till lek och mys på stranden.

Och bad för de modiga…

Älskar inredningen på hotellet som går i snygg kolonialstil. Röda rosor stod på nattduksbordet, som gjorde det extra välkomnande. Kvällen tillbringade vi på terrassen med bubbel och vacker utsikt. I vårt paket ingick 3-rätters middag. Mååååste bara skryta med världens bästa personal. Hur söta? De både barnvaktade och hjälpte till att skära upp maten.

Innan vi gick och la oss fick vi se flygplansuppvisning ovanför havet. Hann inte få upp kameran dock, men denna helgen bjöd på ”Wheels and Wings” ett arrangemang med läckra veteranbilar, och allt som har med flyg att göra.

Lördagen bjöd på regn, men vad gör väl det när jag och mormor hade inbokat en ”Summerglow C-vitaminkur” för ansiktet och männen tog med sig barnen till det fina och barnvänliga Klitterbadet 50m från hotellet. Strandbaden bjuder också på lekrum med rutschkana och bollhav för de små. Mycket uppskattat kan jag säga.

På lördagkvällen beslöt vi oss för att testa hotellets andra restaurang Bistro Mer, där vi satt ute i vacker inredning med livemusik ackompanjerat. Maten var tipp topp och maten suveränt god!

En av mina favoritmiljöer på hotellet är den här magiskt vackra trappan som leder upp till restaurangen. Känns Hollywood! Och tillsammans med det fina tyget på fåtöljerna blir det en sagolik match! Ååå vill ha just den gröna hemma i höst. Perfekt ton!

En sista bild på en av mina favoritvyer från hotellet. Snygg lounchplats där man kunde spela ett parti schack. Kolla in spegeln! Som ett konstverk, och den där snygga gröna igen. Det finns inget som ger mig så mycket inspiration till inredning som hotell!

Japp, det var vår underbara semesterweekend det. Perfekt! Inte långt att åka och så mysigt och välordnat på alla plan. Kan verkligen rekommenderas!

Nu bär det av mot Tjärö, och 40-årsfest! Ska bli sååå roligt att få träffa kära vänner igen efter lång tid! Vi ses!

Kram Jannice

2
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00