Feng Shui skola 3 – de fem elementen

de 5 elementen

Varför ska man inreda med hjälp av Feng Shuins verktyg? Studier visar att inredningar som efterliknar naturen och som innehåller de 5 elementen gör oss mer harmoniska. Vilket i sin tur leder till ökat välbefinnande. När man inreder efter den asiatiska läran är det de 5 elementen som utgör basen och som hjälper till att skapa balans och harmoni i inredningen.

Vi ska nu lära oss att skapa balans mellan dessa element.

 

Lär dig inreda med feng shui

 • Följ med hem till Jannice Wistrand, feng shui-expert och Årets inredningsbloggare!
 • I en unik onlinekurs lär hon dig allt om hur du skapar harmoni, balans och energi i ditt hem enligt den 3000 år gamla läran
 • 30 avsnitt för alla dina rum om chi, kraftposition, de fem elementen, färglära, yin & yang och mycket mer!
 • Och: Visste du att feng shui fungerar på alla inredningsstilar? Det är ett tänk som alla kan använda i sitt hem, oavsett tycke och smak!

JAG VILL VARA MED!

 .

.

 1. Ida skriver:

  Wow! Din blogg ger mig sådan inspiration till hur jag vill ha det hemma!! Just nu står jag och stampar med en obalanskänsla i kroppen och en sambo blir rolig på allt ommöblerande. 😉 vet knappt var jag ska börja… Tack för vackra foto och inspiration! /Ida

  1. Ida skriver:

   *tokig

  1. känn efter i magen… och känn in… då blir det bäst. lita på obalanskänslan och bena upp i feng shuins verktyg. lycka till . kram

 2. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nonetheless I am experiencing subject with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting similar rss downside? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

 3. We’ll items such take yet another appear at to two styles of users: newly released Zune vendors who will probably be creating plans for an upgrade, and the ones performing this to come towards the conclusion between a Microsoft zune plus an ipod touch. (A whole lot more experts worthwhile considering available to decide on from, which consist of the The new sony Individual stereo Times, nevertheless This particular this supplies you sufficient research to get the most effective notion from Zune rather of masters as apposed towards the iPod brand similar.)

 4. Thanks so much for giving everyone remarkably pleasant opportunity to read in detail from here. It is usually so enjoyable and also stuffed with fun for me personally and my office mates to visit the blog at a minimum three times a week to see the fresh tips you have got. And definitely, I am just actually fascinated with your dazzling things you give. Selected two ideas in this post are in fact the most effective we’ve had.

 5. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..