Så lätt skapar du en inbjudande uteplats!

trädgård belysning girlang

.

Nu när de varma dagarna har kommit tillbaka vill jag bara ge ett råd! Ät och njut så mycket som möjligt, UTE! Att skapa en plats med sköna stolar, vacker utomhusbelysning, gör dagarna extra långa och ger dig sommaren bästa minnen.

Den här platsen är så vacker. Ett gammalt bord, pinnstolar och ljusgirlanger som skapar stämning.

Svårare än så behöver det inte vara. Tänk, ute som du inreder inne, så blir du inte så begränsad!

Kram Jannice

.

.

 1. Emma skriver:

  Hej Jannice!
  Jag undrar om du ska ha någon frågestund igen där vi läsare får möjlighet att be om tips kring hemmet. Efter semestern kanske? Jag har nämligen insett att jag behöver hjälp angående val av vardagsrumsmatta, jag kommer ingen vart i mina egna funderingar och att få höra dina tankar vore verkligen guld värt!
  Tack för en fin blogg, jag kikar in här varje dag!
  Kram

  1. det får jag ha snart! absolut. 1 vecka kvar på semestern 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..