ANNONS

Hett tips på spegel

/

spegel mio

I samband med mitt inlägg igår på Instagram (@addsimplicity) fick jag många frågor kring den svarta spegeln som vi hade tidigare där och som jag också tidigare haft på kontoret. Den är som sagt gammal och slut hos leverantör sen länge, MEN en identisk spegel finns på Mio och är nu nersatt! 82 cm i diameter och urfin! Tips för alla er som mejlat och som inte fick den ena som jag sålde på min loppis. Den andra har vi här!

.

allrum dec 2014

.

Fin söndag till er alla. Här frostar maken ur frysen och skrubbar fogarna i duschen med ättika! Han har tydligen samlat på sig energi under semestern. Haha…

Kram Jannice

3
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00