Hett tips på spegel

spegel mio

I samband med mitt inlägg igår på Instagram (@addsimplicity) fick jag många frågor kring den svarta spegeln som vi hade tidigare där och som jag också tidigare haft på kontoret. Den är som sagt gammal och slut hos leverantör sen länge, MEN en identisk spegel finns på Mio och är nu nersatt! 82 cm i diameter och urfin! Tips för alla er som mejlat och som inte fick den ena som jag sålde på min loppis. Den andra har vi här!

.

allrum dec 2014

.

Fin söndag till er alla. Här frostar maken ur frysen och skrubbar fogarna i duschen med ättika! Han har tydligen samlat på sig energi under semestern. Haha…

Kram Jannice

 

 

 

 1. Tack du fina för din underbara blogg med massor av bra tips!! Spegeln finns nu bara i vitt tyvärr. Men jag letar vidare. Ha en fin dag 🙂

 2. tina skriver:

  Hade varit så roligt att bilder från din senaste loppis. Har för mig att lovade några bilder, men jag kan ju ha fel. Tack för alla fantastiska inlägg, Kollar din blogg varje dag. Ditt hem är så fint. Tack

 3. Nina skriver:

  Hej fina du! Tack för världens bästa inredningsblogg! Lär mig så himla mycket av dina inlägg och får alltid så mycket inspiration av dina inlägg <3

  Ville bara säga att om du någon gång skulle göra en bloppis med inredningssaker skulle jag bli så sjukt glad 🙂 Drömmen vore att besöka en av dina loppisar men jag bor ganska långt ifrån dig så en bloppis vore typ drömmen :))

  Stor kram och återigen – TACK för din blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..