Min önskelista augusti

.

På min önskelista för augusti hittar man allt från mode, inredning och smink. Först en söt blus från Custommade som jag hittade på Vistamia rea. Perfekt till utsvängda jeansen för lite avslappnad look, eller till skinnkjolen för välklädda dagar. Volange is da shit och jag älskar när sött möter kaxigt.

Stolen med stort S. Hade jag inte haft våra matstolar så… Varför fanns inte dessa när jag letade med ljus och lykta efter stolar till vår matsal? Nya i Day Homes kollektion, som jag tycker haft en svacka en tid, men verkar vara tillbaka i höst. Finns att beställa här.

Den perfekta grå Kashmirtröjan letar jag fortfarande efter, då denna inte finns i min storlek. En investering till höstgarderoben. Liksom dessa finingar ”Natalia” från Flattered. Japp, jag har faktiskt redan klickat hem ett par då det fanns på 50%! Hur snygga som helst och kommer sitta på mina fötter nästa vecka när jag besöker Köpenhamns Fashion week.Nästa vecka börjar också jobbet och med det blommar den där härliga höstterminkänslan upp som man hade när man gick i skolan. Nya anteckningsböcker hittade jag hos Enkla ting när vi var där i helgen (väl värt ett besök om du inte varit där). Fina är de också och kommer förgylla såväl tankar, skrivandet och skrivbordet i höst.

Sist men inte minst! För mig finns inget viktigare än rouge! Oj som det piggar upp, ja till och med viktigare än mascara för mig, om jag bara får välja en. Ett rouge i lite kallare ton är jag på jakt efter inför kommande föreläsningar där man vill se rosig och fräsch ut. Mac eller Bobbi Brown är favoriten.

Fin onsdag! Här ska det packas! Legoland väntar i några dagar! Fint (och efterlängtat kan ni tro) avslut på semestern.

Kram Jannice

.

.