Min önskelista augusti

Skärmavbild 2016-08-02 kl. 11.50.17

.

På min önskelista för augusti hittar man allt från mode, inredning och smink. Först en söt blus från Custommade som jag hittade på Vistamia rea. Perfekt till utsvängda jeansen för lite avslappnad look, eller till skinnkjolen för välklädda dagar. Volange is da shit och jag älskar när sött möter kaxigt.

Stolen med stort S. Hade jag inte haft våra matstolar så… Varför fanns inte dessa när jag letade med ljus och lykta efter stolar till vår matsal? Nya i Day Homes kollektion, som jag tycker haft en svacka en tid, men verkar vara tillbaka i höst. Finns att beställa här.

Den perfekta grå Kashmirtröjan letar jag fortfarande efter, då denna inte finns i min storlek. En investering till höstgarderoben. Liksom dessa finingar ”Natalia” från Flattered. Japp, jag har faktiskt redan klickat hem ett par då det fanns på 50%! Hur snygga som helst och kommer sitta på mina fötter nästa vecka när jag besöker Köpenhamns Fashion week.

Nästa vecka börjar också jobbet och med det blommar den där härliga höstterminkänslan upp som man hade när man gick i skolan. Nya anteckningsböcker hittade jag hos Enkla ting när vi var där i helgen (väl värt ett besök om du inte varit där). Fina är de också och kommer förgylla såväl tankar, skrivandet och skrivbordet i höst.

Sist men inte minst! För mig finns inget viktigare än rouge! Oj som det piggar upp, ja till och med viktigare än mascara för mig, om jag bara får välja en. Ett rouge i lite kallare ton är jag på jakt efter inför kommande föreläsningar där man vill se rosig och fräsch ut. Mac eller Bobbi Brown är favoriten.

Fin onsdag! Här ska det packas! Legoland väntar i några dagar! Fint (och efterlängtat kan ni tro) avslut på semestern.

Kram Jannice

.

.

 1. Tina skriver:

  Stolen går ej att finns hos My Hanitation enl. länk?!

  1. Ne jag kommer inte heller vidare på länken 🙁 Synd då den var så fin! 🙂

 2. Åsa skriver:

  Helt otroligt att varje gång man tittar in här hos dig vilket jag gör varje dag och drömmer bort känns dit liv som en härlig saga med underbara saker och ting. Tack för alla tips men det bästa tipset är dock att man ska inte slänga och köpa nytt bara för att göra om, utan gör om med det du har och sakerna får nytt liv igen☆ Me like!!!

 3. Hej! Vet att du ibland efterfrågar tips till inlägg, så här kommer ett: hur förvarar du ditt smink? Hade varit jättekul att få ta en titt i ditt sminkbord och lite tips på hur man kan förvara sitt smink. Allt mitt ligger i en enda röra i en stor necessär haha! Kram.

  1. Maria skriver:

   Superroligt förslag! Jag skulle gärna läsa mer om att hitta sin egen stil, både inrednings- och utseendemässigt. Hur ska man tänka? Jag flaxar mellan olika och får ingen röd tråd. Tycker mycket om dina inlägg som handlar om frisörbesök, studio stilista, önskelistorna .. och ja, jag vet att detta är en inredningsblogg, men du är ju mkt kunnig inom det andra också och jag tar gärna till mig tips och idéer. ha det så kul i Danmark!

 4. Amina skriver:

  Hej Jannice!
  Vill bara tacka för bra blogg. Hittade hit för kanske… Två månader sen och är så glad i dina inlägg. Har flyttat till ny lägenhet och har verkligen haft nytta av dina tips och Feng shui-skolan. Mycket tacksamt att du kör den igen (har förstått att du gjort det förut?). Sist vill jag önska dig lycka till i jakten på den grå kashmirtröjan, svårt! Kanske softgoat har någon?

  1. Tack och välkommen hit! Så glad jag blir över att kunna inspirera! Tusen tack! Jag jagar vidare. tack för tipset! kram Jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..