Nytt på väggarna i vår matsal – tapet, spegel och gardiner

linen tapet matsal

Det blev Boråstapeters Linen i vår matsal och färgen airy grey! En ljust grå kulör med vacker linnestruktur (svårt att visa på bild) som ger mer energi till rummet mot den mörkbruna väggen vi tidigare hade där. Det krävs för att balansera upp det svarta bordet och det låga taket. Nya gardiner från Himla i färgen pearl och en maffig spegel från Raw Deco på väggen ger rummet både en modern och elegant känsla, och framför allt – rymd!

matsal tapet linen

I spegeln skymtar ni vår tv-soffa som ligger mittemot matsalen. De båda rummen binds samman av en matta och sideboards med förvaring för barnens leksaker, och med vackra ting uppe på.

Önskar er en fin torsdag. Nu ska jag och Daniella ut och göra Köpenhamn!

Kram Jannice

.

.

 

 1. Mary skriver:

  Hej! Jag hoppas att du ser denna kommentar och kan svara även om det är ett gammalt inlägg! Jag ser att du svarat att spegeln är 1m i diameter, men hur bredd är matbordet? Jag har ett matbord som är 80cm brett (kortsida) och funderar på hur stor en rund spegel bör vara om den skall hänga över bordets kortsida. Tack på förhand!

 2. Maria skriver:

  Hej

  Och tack för en fin blogg:) Jag undrar om du har tapetserat hela matrummet eller bara en vägg? Har du vita väggar för övrigt i rummet?

 3. Johanna skriver:

  Så fint det blivit! Älskar spegeln. Vad kallas det när den är så där färgad?

 4. Nina skriver:

  Vad fint! Har precis satt upp Tine k:s svarta väggbrickor på min vägg på kortsidan av matsalsbordet 🙂 Kan man önska några till bilder på de tjusiga gardinerna? 🙂

  Stor kram!

  1. Ååå så fint kan jag tänka mig. Absolut. det kommer. kram jannice

 5. Maria skriver:

  Din vackra spegel, vad är det för diameter?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..