Mina dagar i Köpenhamn

köpenhamn grand hotell cafe victors

I onsdags var jag bjuden över till Köpenhamn för att besöka lanseringen av designsamarbetet mellan Dyrberg Kern och Fyrklövern. Jag och Daniella tog sällskap några dagar som blev helt magiskt inspirerande. Vi bodde på Grand Hotell som har ett kanonläge mitt i stan.

Vi florerade runt på stadens gator och torg. Vilken underbara puls denna stad har. Fattar inte att jag inte åker hit oftare för att hitta inspiration. Löve it! Lunch på Café Victor, ett glas kallt vitt vin och en magiskt god Chevrésallad och därefter ett besök på härliga Rue Verte (se nedan).

köpenhamn rue verte

rue verte butik

Efter vår lilla runda var det dags att gå tillbaka till hotellet och fixa sig ordning till festen som hölls hos Dyrberg Kern i deras fantastiska kontor med takterass och utsikt över Köpenhamn.

Väl framme blev det plåtning och varmt mottagande. Alla var där som det brukar heta. Haha.. Det var ju modevecka i Köpenhamn så det var härlig mix av människor.

daniella jannice pressevent

dyrberg kern fyrklövern

Servisen är verkligen något alldeles extra! Champagneglasen är ju bara ett måste, liksom besticken, tallrikarna, vinglasen.. haha. Mina favoriter ser ni ovan.

jannice på dyberg kern

Min outfit var från Studio Stilista. Som alltid känner jag mig så fin när jag varit där och shoppat. Kjolen köpte jag för ett år sedan och har varit flitigt använd sedan dess. Det bästa med Jenny, man bygger liksom sin stil och hittar några ting varje säsong som uppdaterar looken. Hållbar shopping kallar jag det. På fossingarna använde jag mina spetsiga låga Flattered.

flattered

Älskar som gammal marknadsförare, när man går all in. Till och med i drinken var det guldstänk i.

dyrberg kern fyrklövern daniella jannice

Bästa Anna och Janeth från Fyrklövern. Och så jag och Daniella då!

dyrberg kern daniella witte jannice wistrand

Och här modellar vi med kvällens huvudpersoner. Gitte Dyrberg och Henning Kern. Vilket team, tänk allt de åstadkommit med sitt företag, vilken arbetsglädje, nyfikenhet och kunskap. Och SÅ trevliga!

Kvällen avslutade vi med att möta upp Jenny även känd som @frustilistaSP34. Där åts det gott med gott vin och pladdrades kan ni tro. Därefter väntade en god natts sömn på hotellet.

studio oliver gustav

Dagen efter tog jag och Daniella oss runt stan och besökte uuuunderbara Studio Oliver Gustav. Ett måste om ni är i Köpenhamn. Så fantastiskt inspirerande. Jämte ligger Yvonne Kones butik, med snygga väskor och skor.

köpenhamn

Vart man än vände sig åt såg man den roströda nyansen. Stekhet i såväl inredning som i fashion. Vacker accentfärg till hösten, värmande och tillhör eldelementet.

Med detta bildregn från mina dagar i Köpenhamn önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

.

.

 

 1. Mia skriver:

  SÅ snygg…hela looken! Ja man kan ju inte mer än älska denna underbara stad.

 2. Åsa skriver:

  Det här med väskor. Jag har en vardags väska som jag bara älskar men den är för stor för att ha när man går på middags bjudningar. Hur tänker du kring det och har du tips kan du väl köra nått på bloggen. Vill ej att det ska vara tant stämpel på dom ” om du förstår vad jag menar”. Hur lyckas du alltid vara lika fräsch och hela ditt liv är alltid så toppen.

 3. Hej

  Jag har en fråga som jag så innerligt hoppas att du kan svara på. Vi har ett hus i Stockholm som är byggt för många år sedan. Trivs bra men jag har haft sådan trädgårdsångest. Så den står ofixad och det är väldigt skämmigt nu efter så lång tid. Är så inspirerad av din trädgård även om vi inte på något sätt ska ha en likadan då vårat hus är av en helt annan typ. Jag försöker leta efter någon trädgårdsarkitekt som skulle förstå och lyssna och planera den utefter önskemål, men även ha kompetens att komma med bra egna förslag. Jag kan inte finna någon sådan som både har kunnighet kring hur man bygger upp en bra struktur, logistik men även vet vilka växter som skulle passa. Främst är jag ute efter en som kan hjälpa oss med höjdskillnaderna då det är en suturängtomt och med gångar runt, trappor, trädäck begränsat under balkong med loungedel, sitt/solplats. Parkeringsplats, ta fram lite berg framför bod men alltihop till en bra helhet. Arbetar din trädgårdskontak med någon i Stockholm, kan hon rekommendera någon? Jag vet helt enkelt inte vilken väg att gå, men en sak är säker och det är att NU måste något hända!! Tusen tack på förhand. Din blogg är jättebra och den har jag följt i många år ?

  Hälsningar Kristina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..