ANNONS

Mina dagar i Köpenhamn

/

köpenhamn grand hotell cafe victors

I onsdags var jag bjuden över till Köpenhamn för att besöka lanseringen av designsamarbetet mellan Dyrberg Kern och Fyrklövern. Jag och Daniella tog sällskap några dagar som blev helt magiskt inspirerande. Vi bodde på Grand Hotell som har ett kanonläge mitt i stan.

Vi florerade runt på stadens gator och torg. Vilken underbara puls denna stad har. Fattar inte att jag inte åker hit oftare för att hitta inspiration. Löve it! Lunch på Café Victor, ett glas kallt vitt vin och en magiskt god Chevrésallad och därefter ett besök på härliga Rue Verte (se nedan).

köpenhamn rue verte

rue verte butik

Efter vår lilla runda var det dags att gå tillbaka till hotellet och fixa sig ordning till festen som hölls hos Dyrberg Kern i deras fantastiska kontor med takterass och utsikt över Köpenhamn.

Väl framme blev det plåtning och varmt mottagande. Alla var där som det brukar heta. Haha.. Det var ju modevecka i Köpenhamn så det var härlig mix av människor.

daniella jannice pressevent

dyrberg kern fyrklövern

Servisen är verkligen något alldeles extra! Champagneglasen är ju bara ett måste, liksom besticken, tallrikarna, vinglasen.. haha. Mina favoriter ser ni ovan.

jannice på dyberg kern

Min outfit var från Studio Stilista. Som alltid känner jag mig så fin när jag varit där och shoppat. Kjolen köpte jag för ett år sedan och har varit flitigt använd sedan dess. Det bästa med Jenny, man bygger liksom sin stil och hittar några ting varje säsong som uppdaterar looken. Hållbar shopping kallar jag det. På fossingarna använde jag mina spetsiga låga Flattered.

flattered

Älskar som gammal marknadsförare, när man går all in. Till och med i drinken var det guldstänk i.

dyrberg kern fyrklövern daniella jannice

Bästa Anna och Janeth från Fyrklövern. Och så jag och Daniella då!

dyrberg kern daniella witte jannice wistrand

Och här modellar vi med kvällens huvudpersoner. Gitte Dyrberg och Henning Kern. Vilket team, tänk allt de åstadkommit med sitt företag, vilken arbetsglädje, nyfikenhet och kunskap. Och SÅ trevliga!

Kvällen avslutade vi med att möta upp Jenny även känd som @frustilistaSP34. Där åts det gott med gott vin och pladdrades kan ni tro. Därefter väntade en god natts sömn på hotellet.

studio oliver gustav

Dagen efter tog jag och Daniella oss runt stan och besökte uuuunderbara Studio Oliver Gustav. Ett måste om ni är i Köpenhamn. Så fantastiskt inspirerande. Jämte ligger Yvonne Kones butik, med snygga väskor och skor.

köpenhamn

Vart man än vände sig åt såg man den roströda nyansen. Stekhet i såväl inredning som i fashion. Vacker accentfärg till hösten, värmande och tillhör eldelementet.

Med detta bildregn från mina dagar i Köpenhamn önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

.

.

5
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00