Föreläsningar i Göteborg & Stockholm i höst!

jannice_wistrand_064_sv (1)

.

Ville bara flika in här med att det nu är klart att jag kommer till Göteborg och Stockholm och föreläser i höst! Jihooo vad skoj!

Så boka in datumen:

29 september 18-21 i Göteborg, Radisson Blu Riverside Hotel.
6 oktober 18-21 i Stockholm, Park Inn by Radisson Solna.

Var du kommer kunna köpa biljetterna kommer upp inom kort!

Ha en fortsatt fin dag!

Jannice

.

.

 

 1. Linda skriver:

  Missa inte detta hörni! Jag var på en föreläsning med Jannice och den var både inspirerande och lärorik. Jag önskar bara jag hade antecknat mer från föreläsningen, jag får kanske gå på en ny och friska upp minnet 😀

  1. Tack gulliga du! Stor kram på dig (boken är fantastisk och det kommer snart en fin bild 🙂

   1. Linda skriver:

    Å vad kul, det ser jag fram emot 🙂 Kram!

 2. Viveca skriver:

  Hej!

  Var kan man köpa biljetter?
  Hälsn Viveca

 3. Hej
  Vad kul! Jag kommer nog att komma. Om det skulle krisa, kan man ta med bebis?
  Mvh Charlotte

 4. Så kul, ska försöka komma till Gbg. Kommer du fortsätta med dina frågestunder? Skulle behöva lite färgråd nämligen. Är inne på att måla sovrummet i greige precis som du har gjort. Till saken är att vår ytterdörr och fönster är brutna mot det gula hållet och någonstans läste jag att det kan bli tokigt med greige. Om vi fortsätter med vitt på väggarna, hur långt från det gula kan vi gå då, förstår att vi måste hålla oss till tonen men detta är så svårt. Förstår att du ej kan svara på allt men chansar ? Ha en fin kväll?

  1. absolut inte.. tror snarare det blir kanon.. bara grått hade inte gått men med lite beige blir det fin fint… kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..