Mitt absoluta favorithem – sno stilen med möbler och dekoration från Ilva

Skärmavbild 2016-08-16 kl. 10.49.44

.

En av de vackraste hem jag sett (skulle kunna flytta rakt in) är Sofia Wallenstams lägenhet på Östermalm (House of Dagmar ni vet). Ovan ser ni en bild från familjens sovrum.

Fick ett pressmeddelande att Ilva i Malmö nyöppnar den 25 augusti med nytt spännande sortiment, med 600 nyheter och 25% på ALLT i butiken och nätbutiken (not to self).

Så jag gick in på deras sida och gjorde ett plock på några favoriter! Så här kan ni sno stilen ovan, till ett lägre pris! Hoppas ni gillar. Och vem vet, kanske ses vi den 25:e i Malmö, för jag ska definitivt dit!

Kram Jannice

.

.

 1. Lisa skriver:

  Hej! Först av allt måste jag tacka för en fantastiskt lärorik blogg! Lusläser och försöker ta till mej dina tips och råd. MEN, det är ju just det där med försöker….jag har ibland lite svårt att visualisera och du visar ofta miljöer med ”samma” stil (som din egen). Absolut vackert! Men inte riktigt min…jag har mycket 50/60 tal, teak och Perstorp om du förstår vad jag menar?. Önskar så att du kunde skriva/visa/tipsa om feng shui i såna miljöer! Tack för en bra blogg?

  1. Tack för tips. det ska jag tänka på!! Tack för dina fina ord 🙂

 2. Åh så vackert sovrum! Jag undrar om du har några färgkoder på lager om man önskar måla med en härlig grå färg med inslag av smutslila. Älskar din egenkomponerade väggfärg i tv-rummet, men känner dock att jag inte kan hantera att måla med kalklitir. Tack för världens bästa blogg!

  1. Ahhh.. jag hade köpt ett färgprov av kalkitir och sedan tagit med till nordsjöbutik, så kan de scanna och hitta rätt ton. kram

 3. Lisa skriver:

  hur tänker du kring feng shui och minimalism/konsumtion? flera feng shui böcker och bloggar argumenterar för att man ska försöka minska sina inköp försöka leva med lite färre saker i sitt hem. i din blogg lägger du upp mycket köptips och visar på nya köp etc. det är ingen kritik, är bara intresserad av hur du relaterar och tänker på kopplingen mellan feng shui och konsumtion och minimalism.

  1. Hej!

   Bra fråga. Nu vänder jag mig ju åt alla målgrupper och vissa är i stadie av att bygga upp ett hem och vill ha köptips. När det kommer till mig själv ohc min filosfi är jag inte mycket för möblera om utan med små medel kunna förändra. Svårt att hänvisa till auktioner och loppisar, men allt som är vackert och som man verkligen behöver och använder bör finnas i ett hem. men slit och släng är inget jag stöjder. stor kram jannice

 4. Siv skriver:

  Oj – nej… Känns väldigt opersonligt och trist, men svårt att bedöma efter den lilla glimten. Sorry.

 5. Oh yes, I love it!
  Ha en bra dag!
  Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..