Ordning hemma

Ordning-hemma-smpl-addsimplicity

.

Visste du att vi tillbringar 15 dagar per år att leta efter saker som vi slarvat bort eller att 80 procent av våra saker står oanvända? Vi lever i ett överflöd av prylar och ofta köper vi sådant vi redan har bara för att vi saknar koll på vad vi äger.

Det här måste få ett slut tycker Brita Hahne, en av Sveriges första och främsta ordningsexperter. Därför har hon gett ut handboken ”Ordning Hemma – smarta tips för en enklare vardag” där hon guidar dig steg för steg till ett enklare liv. Nu har du faktiskt chansen att tävla om en bok på min instagram @addsimplicity

Brita är övertygad om att färre saker leder till mer tid, lycka och solidaritet. I boken lär hon dig rensa ut och bara behålla det du behöver och har glädje av att äga. Du får också råd och tips om hur du organiserar hemmets alla rum och planerar en flytt. Något jag och läran om Feng Shui också vurmar för. 

SÅ…

..om 10 dagar börjar hennes Utmaning – ordning hemma på 30 dagar. Behöver du hjälp att skapa ordning hemma? Då är det här utmaningen för dig! Varje dag i september får du som deltagare tillgång till en film där Brita ger dig en enkel uppgift och delar med sig av sina – smarta tips för en enklare vardag. Och jag kommer faktiskt också vara med i några videoavsnitt, så jag hoppas ni anmäler er. Utmaningen är kostnadsfri och du anmäler dig här.

Kika in  på min instagram nu!

Ses lite senare,

Kram Jannice

.

.

 

 1. Utan att ha tittat närmare på boken så låter den lite som en annan bok, nämligen ”Konsten att städa” av Marie Kondo. En väldigt bra bok!
  Har anmält mig till utmaningen och hoppas få än mer ordning hemma (är redan organisationsnörd, men man kan alktid bli bättre :-)).

  1. Vad roligt att du ska vara med i utmaningen :).
   Boken är mycket mer praktisk än Marie Kondo’s bok Konsten att städa (som för övrigt ges ut av samma förlag som den här boken).
   Ordning hemma – Smarta tips för en enklare vardag är en handbok med steg-för-steg-guider, mallar, checklistor och mycket mer :).

 2. Hej Jannice! Tack för en bra blogg, jag gillar den verkligen.
  En sak jag funderat på är varför du inte märker ut den reklam/samarbeten du gör i bloggen? Tycker som läsare att det är svårt att veta vad som är egna tips och vad som är sponsrade inlägg. Det ska enligt marknadsföringslagen framgå tydligt om det är ett samarbete, som jag misstänker inlägget ovan är. Du kan läsa mer från Konsumentverket här!
  http://www.konsumentverket.se/Global/Konsumentverket.se/Best%C3%A4lla%20och%20ladda%20ner/V%C3%A4gledningar/Dokument/Vagledning_om_marknadsforing_i_bloggar-201511-tillganglig-KOV.pdf

  Vill verkligen inte vara taskig eller så, och vill betona att jag verkligen gillar din blogg, men som van bloggläsare tittar jag ofta på sånt här. 🙂

  Allt det bästa!
  /E

  1. Det vet jag! Men detta är inget samarbete. Jag får inte en krona för detta utan det är en kul grej där jag övar mig in på att göra videos och fått kontakt med Brita. Om någon vecka eller så gör jag ett jobb för plantagen och då kommer jag tydligt märka ut mina samarbeten. Jag är civilekonom och har läst juridik och jag tycker som du att det är viktigt.

   kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..