Kräftkalas och dukning

Idag bär det av mot Formex så jag laddade ur kameran och hittade dessa bilder från helgens kräftskiva. Övriga familjen var på Leos lekland och då överraskade jag med att mysa till det lite extra med att fixa kräftskiva. Det blev lite småplock med pajer, köttbullar, omelette som sig bör i vår familj. Och så skaldjur förstås, där kräftorna fick vara i fokus. Vi är ju lite bortskämda med att fiska och koka våra egna. Men de här Jumbo från Egypten (fått bäst i test) var också väldigt goda.

Dukade gjorde jag med Dekohems nya kollektion servetter inför hösten som jag hittade här på kontoret medan tjejerna är i Stockholm och förbereder sin monter på Formex. Hoppas det var ok att jag snyltade ett paket tjejer!

De blev ju lika fina till kräftkalaset som de kommer vara till höstgrytan, advent eller julbordet i december.

Nej nu ska jag fixa fram lite gott att äta här på kontoret. Jag har nämligen frukostmöte med Nordsjö Idé och Design, innan det bär av mot Formex och Stockholm!

Förresten, ni hänger väl med mig på Instagram under dessa dagar. Jag kommer även köra Instastories… För er som inte vet vad det är, finns det nu möjlighet till längre filmsnuttar i Instagram som samlas som en ”storie” från de senaste 24 timmarna. Så luta er lugnt tillbaka och häng med mig på Formex genom min mobil! Du hittar mig här @addsimplicity

Kram Jannice

,

,