Ellos öppnar fysisk butik

ells_0142925_1471504903

 

Hej på er! Kikar in här och tipsar er om att den 16 september inviger e-handelsplatsen Ellos (obs jag är inte sponsrad bara ett vanligt pressinlägg) sin första fysiska butik i Mall of Scandinavia i Stockholm!

Butiken är främst inriktad på det framgångsrika hemsortimentet, men även produkter inom mode och skönhet kommer att finnas representerade.

Butikens fokus är Ellos Home, i kollektionen ingår allt från möbler, små föremål för såväl badrum, kök och sovrum till fina textilier. Höstens kollektion speglar tiden vi lever i, material som åldras med skönhet och ett uttryck som är vilsamt för ögat. Den fysiska butiken kommer att göra plats för ett handplockat sortiment från Ellos Home men också utvalda delar av Ellos erbjudande inom mode och skönhet.

Kul säger jag! Jag gillar Ellos och deras koncept, och använder mig mycket av deras Home kollektion när jag inreder åt kunder eller skapar moodboards till mina inlägg här på bloggen!

Lycka till!

.

.

 1. Camilla skriver:

  Hej, Ellos har faktiskt haft en fysisk butik tidigare, då på Regementsvägen (där maxi ligger idag, då låg där Magnum ica, siba och ellos) i Helsingborg, dock sålde dom bara kläder på den tiden. Jag är född 68 och när vi var i tonåren så gick man dit o handla alltså på 80- talet.

 2. Sara S skriver:

  Hej!
  Då jag bor i en hyresrätt går det inte att göra ngt åt badrummet på länge..
  Mitt badrum går helt i ljusrosa (ser nästan marmorerat ut med lite gråblått i.) Jag har inte mycket till val än att köra vit badrumsmatta (en rektangulär från IKEA. Och grå eller plommonrosa handdukar till. Har också en tvättmaskin i. Vita duschdraperier. Inget badkar. Golvet är går också i rosa, våtrumstapeter eller vad man ska säga är det på väggarna… Vad föreslår du jag gör för att få det att känna mindre barnsligt och mer inbjudande? Finns knappt ngn plats för växter på golvet. Tacksam för svar!

  1. jag hade inte lyft fram mer lila rosa och vitt ökar på det rosa. jobba ton i ton.. varför inte lite gråbeig, brunt.. en ton som passar. och häng en ampel med växt. Eller så kör du marmor mässing för att göra fransk lyx till det rosa. lycka till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..