ANNONS

Ellos öppnar fysisk butik

/

ells_0142925_1471504903

Hej på er! Kikar in här och tipsar er om att den 16 september inviger e-handelsplatsen Ellos (obs jag är inte sponsrad bara ett vanligt pressinlägg) sin första fysiska butik i Mall of Scandinavia i Stockholm!

Butiken är främst inriktad på det framgångsrika hemsortimentet, men även produkter inom mode och skönhet kommer att finnas representerade.

Butikens fokus är Ellos Home, i kollektionen ingår allt från möbler, små föremål för såväl badrum, kök och sovrum till fina textilier. Höstens kollektion speglar tiden vi lever i, material som åldras med skönhet och ett uttryck som är vilsamt för ögat. Den fysiska butiken kommer att göra plats för ett handplockat sortiment från Ellos Home men också utvalda delar av Ellos erbjudande inom mode och skönhet.

Kul säger jag! Jag gillar Ellos och deras koncept, och använder mig mycket av deras Home kollektion när jag inreder åt kunder eller skapar moodboards till mina inlägg här på bloggen!

Lycka till!

.

.

3
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00