ANNONS

Jag har köpt veckans kap – vas på HM Home

/

Veckans kap vas hm home

.

I vårt tv-rum denna morgon, hittar ni veckans kap. Ja det får bannemej bli ett tips till er där ute. Denna finfina vas i glas och mässing för 199 kr köpte jag på HM Hom efter att haft med den i kategorin ”jag tipsar, du väljer”. Och så här blev den på plats! Perfekt till trädgårdens hortensior och några ecalyptuskvistar.

Här på kontoret slutför jag några jobb, rensar undan på skrivbordet och fixar för imorgon bär det nämligen av till Pariiiiiiiiiis med bästa Annika! Inspiration i några dagar i min absoluta favoritstad och mässa på söndag! Såklart hänger ni med!

Ha en fin torsdag! Här är det sommarvärme och klarblå himmel. Tjihoo!

Kram Jannice

Missa inte att idag börjar kursen ”Ordning hemma på 30 dagar” första uppgiften hittar du här.

.

.

4
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00