ANNONS

Tips på dold förvaring med Ikeas serie Nordli

/

Nordli

Har visat det förut och gör det igen. Ikeas Nordli serie är perfekt att jobba med för dold förvaring i ett hem med modern stil. Stilren förvaring med många lådor och möjligheter! Här har jag samlat ihop en bildbonanza med olika tips från Pinterest!

nordli kontor

ikea nordli

nordli ikea dold förvaring

nordli ikea hall

Nordli hall

nordli ikea snedtak

Nordli ikea usa

Nordli ikea säng

nordli barnrum

Härliga tips va!? Nordli serien hos Ikea finns i en mängd olika utföranden och kombinationsmöjligheter. Själv är jag ute efter smart förvaring till våra barns rum, där jag har många utmaningar med snedtak och fönsterväggar. Jag lovar er hålla er uppdaterade på det området.

Önskar er en fin lördag! Här bär det av till Växjö, då det blir 1 års kalas för lillkusinen Ellen!

Stor kram på er,
Jannice

.

.

16
24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00