Adventsljusstakar och juldekoration i silver och mässing

Ja jag vet, det är slutet på september, men nyheterna inför julen 2016 börjar trilla in och om ni ska hinna fundera och får er ett exemplar gäller det att vara först på,t. Så här kommer lite inspiration i silver och mässing. Inte allt för juligt, så enligt mig hållbart och lugnt för dem som vet med sig vill börja tidigt.

Fat till nötter och annat tilltugg av Jonathan Adler, finns hos My Habitation. Adventsljusstake för levande ljus, väldigt lik den här, finns hos Mio för 299 kr (leverans någon gång i oktober). Varför inte prova på något nytt i fönstret i år. En cirkelformad adventsbelysning, finns i både silver och mässing. Dessa samt resterande produkter ovan, samt nedan har jag hittat hos Dukatbord, under deras julsortiment. Mer underlägg i olika utförande och material finner ni här.

Tänkte ger er lite matnyttigt kring advent och jul då och då med start idag. Hoppas ni gillar. För faktum är att jag tycker vi är sent på det att börja hösta till våra hem (gardiner, plädar och textilier) enligt mig bör det vara klart i oktober för att man ska kunna njuta av det någon månad, innan adventspyntet kommer fram i slutet av november. Detta säger jag inte för att stressa er, utan tvärtom göra så det inte tjoffar ihop sig och allt ska fixas på en gång.

Kram på er, fin tisdag och gör den här dagen till något extra. Vad vet jag? Gå en långrunda på lunchen, häll lite extra grädde i kaffet, eller krama om en kollega på jobbet. Det är ju tisdag för sjuttsingen…

Jannice

,

,