På min önskelista i oktober

Skärmavbild 2016-10-03 kl. 11.45.23

Den här lampan har jag sucktat efter från första stund jag såg den i det här hemmet. När jag bodde på Diplomat var den på mitt hotellrum, så det känns som den rackarn pockar på min uppmärksamhet, hehe…. Bordslampa Savona från Vaugan. Pris, 6850 kr, finns hos Oscar Clothilde. Bara ett litet problem, gah.. priset. Men önska kan man ju.

Stubben, från Svenskt tenn, pris 2200 kr, den bruna färgen hade suttit som en smäck på vårt sideboard nu när mina nya flamingotavlor kommit upp i vardagsrummet. Kudden från Fornasetti är också från ovanstående butik och något jag verkligen skulle vilja ha till våra svartvitrandiga soffor i allrummet.

En skön pläd i mjukaste alpacka ull att värma sig med nu när höstrusket knackat på dörren. Design Jonathan Adler, finns hos My Habitation. Sist men inte minst, en ursöt sammetspuff med förvaring till barnens leksaker. Finns på Åhléns, för 1299 kr.

Fin tisdag på er!

Kram Jannice

,

,

  1. Annica skriver:

    Hej! Såg just katalogen för Zelected by Houze och där fanns en lampa som var ganska snarlik den du vill ha. Visserligen känner jag till det där när man snöat in på något som man vill ha och då är inte en kopia är lika kul men priset har ju ett visst inflytande också. Den jag såg kostade 1298:- vilket faktiskt är fullt tillräckligt för en liten bordlampa. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..