Veckans kap – solspegel till ett riktigt budgetpris

Skärmavbild 2016-10-09 kl. 07.48.49

Veckans kap till ett riktigt budgetpris mååååste bli den här solspegeln som finns hos Rusta för endast 99 kr. Snacka om budgetpris! Spegeln håller 40 cm i diameter, och för dig som inte tilltalas av guld och glamour kan jag tipsa om att den även finns i svart! Perfekt istället för tavla, som dekoration över en byrå eller för att mjuka upp en kantig tavelvägg.

Skärmavbild 2016-10-09 kl. 07.49.10

Löp och köp, för den här rackarn kommer nog att ta slut fort!

Kram och fin måndag till er alla!

Jannice

.

.

  1. skriver:

    Tack för tipset! Ha en skön dag!

  2. Emma skriver:

    Tack för tipset! Fyndade en liknande på Öob för några veckor sedan och den pryder sin plats över Snöbyrån i sovrummet. Var precis inne och nominerade dig på elledecoration! Ett lätt val! Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..