Trädgårdsinspiration med gasolbord, vackra tyger och växter – ett av mina jobb

Vi fixade lite i trädgården igår och det fick mig och tänka på de här bilderna som jag stylade med hjälp av Karin och fotade för Napoleon.

Jag kommer ju kontakt med många olika produkter i mitt jobb men det här är ju verkligen en höjdare, ett gasolbord som jag gärna tipsar er om.

Faktiskt den ypperliga produkten för våra svenska trädgårdar och klimat. Jag tror man behöver se den i lite annan miljö än den amerikanska, där ett gäng sitter och pratar med en öl i näven, haha…

Den här prylen kan stå ute året om, eldas med fördel när man sitter och värmer sig med en god varm äppelmust med vännerna. Varför inte duka upp fördrinken med gästerna ute? Nu finns det naturstenar att ha i mitten istället för de som jag har på bilden om man önskar det.

Det hade varit en höjdare till vårt glöggmingel i jul, när det är julskyltning. Hur mysigt hade det inte varit att ha den här brinnande, i trädgården och servera välkomstglöggen som en liten mellanstation. Eftersom den fungerar som bord och värmer samtidigt förlänger den både sommaren, ger mys till söndagsfikan i trädgården på hösten, värmer gott efter pulkåkningen med en varm choklad. Och skiner ikapp med vårsolen i mars.

Underbara Sture och Folkes produkter fick vara med som också finns här på Råå. Liksom växter och krukor som jag lånade från Gröna Rum på Råå som har fantastiskt vackra produkter. Ett tips om ni har vägarna förbi vår lilla by. Roligt det där att det verkligen finna ALLT här på Råå. Min rekvisita jakt inom räckhåll på 400 meter. Inte dumt!

Tänk vad hösten ändå är vacker. Vilken färgprakt!

Nej nu ska vi på gymnastik och sedan ska jag ta med mamma på ett roligt event med Kvänum kök. Trevligt!

Önskar er en fin söndag!

Stor kram, Jannice

.

.