Everyday inspiration

sponsorskylt_ellos

Onsdag och idag ska jag ner till Malmö och gå på Blomsterfrämjandets julevent hos fantastiskt duktiga floristen Anna Gouteva. Vilket jag känner mig extra laddad inför efter att ha sett det här klippet från Ellos youtubekanal. Visste ni förresten att Ellos har startat en egen youtubekanal som heter Everyday Inspiration by Ellos.

Det kommer ett nytt avsnitt varje fredag och varje program har ett nytt tema. Det kan vara hälsa, träning, relationer, barn och som i fredags, inredning och HÖST! Roligt det där vad vi har för olika syn på hösten. En del ser det som mysigt  att få stänga in sig, sätta på en kopp te, och andra ser det som en nystart för att börja träna och äta sunt. Jag tillhör nog den skaran som tycker det är skönt att få en anledning att boa in mig, inte känna stress över att vara ute och äta ute bara för det är fint väder. Ja helt enkelt, luta sig tillbaka. Klä på sig ordentligt snygga välklädda plagg, äta mustiga grytor och kraftfulla viner.

I veckans avsnitt var inredaren Lulu Carter var på besök hos tjejerna i studion. Hon gav sitt bästa hösttips samt inspirerade till att skapa höststämning med blomsterdekoration. Men inte nog med det, panelen hade också bjudit in psykologen Victor Moberg  som ger sin syn på hösten och hur vi påverkas av mörkret och vad vi bör göra för att må väl under hösten, och undvika nedstämdhet och orkeslöshet. Säger bara 3 ord. Äta, Sova och Träna. Men också två saker till, som jag definitivt kommer ta fasta på i höst…. Vad det är får ni kolla in själva i klippet ovan!

Som ni vet förespråkar jag Feng Shuin som verktyg för att skapa balans i våra liv och i våra hem. Och jag tycker det här med inredning och psykologi är en fantastisk kombination. De lever i symbios med varandra och ingen av dem bör uteslutas. Våra hem är en spegelbild av oss själva, vår inte vi bra, gör inte våra hem det heller.

Så kika in på Ellos youtubekanal och inspireras du också. Förra veckan igen var det Lofsan som pratade hälsa och träning. Så det finns något för alla! Som sagt, nya avsnitt varje fredag!

Med detta lilla ”mitt-i-veckan-tipset” önskar jag er en fin lill-lördag!

Stor kram,

Jannice

  1. Rebecka skriver:

    Träna, äta och sova tar jag också fasta på i höst. Samt mycket mysiga kvällar med tända ljus och promenader när vädret tillåter. Kram från Gbg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..