ANNONS

Fredagsblomman – palettblad – min favoritväxt

/

malin-palettblomma

Min absoluta favoritblomma för tillfället… palettblad! När jag var på ett event förra veckan stod jag och pratade med Malin om denna otroliga växt. Och det visade sig att hon är ju gudinnan av palettblad. Här har ni ett kanoninlägg om hur ni sköter er palettblad, hur ni tar sticklingar och hur växten trivs.

Inte bara det att Malin delade med sig av sina tips, när jag en dag senare var på ett annat event som Mia med butiken Gröna Rum på Råå och  Karoline de la Concha anordnade fick jag den bästa av överraskningar.  Jag hade nämnt att jag gärna ville få tag på en palettblad till så i min lilla goodiebag på väg hem från kalaset upptäckte jag världens finaste present. En stickling på palettblad! Tusen tack Mia och Karoline!!

Så det var bara ringa maken som var på väg hem från jobbet, in och handla planteringsjord och lerkruka. Senare på kvällen planterade jag den och sköter den nu som en bebis där hemma. Ååå vad jag längtar tills jag kan få ta sticklingar och tills växten är så stor som Malins och riktigt tar över fönstret med sina praktfulla blad och underbara färg.

Love it!

Fin fredag till er alla och en trevlig helg! Tack för ni så flitigt kikar in här!

Stor kram till er alla,
Jannice

Bild: Malin Persson

.

.

1
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00