ANNONS

YES! Addsimplicity är finalist – Årets inredningsbloggare i Elle Decoration Design Awards 2017

/

finalist-a%cc%8arets-inredningsbloggare-elle-decoration-design-awards-2017-addsimplicity

Jamen nu är det äntligen officiellt! Jag är finalist och nominerad till Årets inredningsbloggare i Elle Decoration Swedish Design Awards 2017! Och sicket gäng man hamnat med! Jag har själv nominerat en av töserna nedan! Otroligt fint gäng på 10 inspiratörer, kreatörer, företagsamma och duktiga kvinnor!

ska%cc%88rmavbild-2016-11-08-kl-17-09-51

Så klart blir jag jätteglad om du vill lägga din röst på mig, om du tycker jag förtjänar titeln så klart! Jag tycker bannemej det! Röstar gör du här.

Passar på och buga och tacka av hela mitt hjärta till alla som nominerat mig. Utan er hade bloggen inte varit vad den är idag och jag är så innerligt tacksam att få arbeta med det jag brinner för.

Att få dela med mig av konkreta råd och tips kring hur man med enkla medel kan förbättra sitt hem med hänsyn till Feng Shuins verktyg och på så sätt skapa ett harmonisk hem, där man kan samla kraft och energi. Att skapa inredningar där man tar hänsyn till människans välbefinnande med hjälp av färg, form, material, möblering och energiflöden oavsett stil.

Min övertygelse är nämligen att genom att inreda medvetet och tänka på de yttre intryck vi utsätts för dagligen, kan vi påverka vår vardag och vårt välbefinnande.

Så mitt varmaste tack!

Stor kram och fin kväll till er alla!

Jannice

.

.

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00