Mitt senaste fynd – en piedestal

piedestal-addsimplicity

Mitt senaste fynd – en piedestal! Eller är det ett bord…? Vilket som, så var sonen och jag ute en sväng till loppisen ”Framtid” här i Helsingborg, när det här coola skapelsen dök upp. Metallfot med en marmorskiva! Precis vad jag letat efter, en piedestal att ha i matsalen. Den blev min för ynka 75 kr!! Det är vad jag kallar fynd.

piedestal-addsimplicity-matsal

Blev precis så bra som jag tänkt mig. Nu ska det fixas fram lite adventsgrejer här. Vabbar idag och att plocka fram och pyssla lite är precis vad som funkar med lillan, jobbet får ligga åt sidan.

Det är ju nämligen julskyltning här i byn på söndag och vi har vår årlig glöggfest, och då ska det var färdigpyntat, så är det bara, hehe. Så jag passar på att dra fram lite redan nu när vi ändå är hemma, då jag vet att det blir jobb i slutet av veckan.

Så julmusik på och fika med lussebullar och pepparkaka fram!

Fin tisdag till er alla!

Kram Jannice

,

,

 

 1. Anna skriver:

  Var tvungen att printscreena för inspiration. Så fint! Älskar art deco.

 2. Åsa skriver:

  Min stora passion är just nu krukor. Dina val av krukor är helt underbara, vart hittar du alla dessa fina och mjuka färger och former på dina krukor?

 3. Susanne skriver:

  hej!
  Snyggt. Min matsal har liknande färger, brunt bord o stolar, kittfärgad matta. Väggarna grå och vita. Golvet är boklaminat. Jag har funderingar kring lampan över bordet, varför har du svart?
  Jag har i samma rum svart bordslampa och golvlampa. Men jag funderar på ny taklampa över bordet? Svart eller vit?

  1. Känner att det blir mer sofistikerat till stilen. Känns som vitt hade blivit för hård kontrast till det överiga. kram

 4. Åsa skriver:

  Måste bara säga att jag älskar den stora runda spegel. Tycker dock att priset på den är lite väl saftigt… önska kan man alltid och drömma det kanske går i uppfyllelse.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..