ANNONS

Mitt senaste fynd – en piedestal

/

piedestal-addsimplicity

Mitt senaste fynd – en piedestal! Eller är det ett bord…? Vilket som, så var sonen och jag ute en sväng till loppisen ”Framtid” här i Helsingborg, när det här coola skapelsen dök upp. Metallfot med en marmorskiva! Precis vad jag letat efter, en piedestal att ha i matsalen. Den blev min för ynka 75 kr!! Det är vad jag kallar fynd.

piedestal-addsimplicity-matsal

Blev precis så bra som jag tänkt mig. Nu ska det fixas fram lite adventsgrejer här. Vabbar idag och att plocka fram och pyssla lite är precis vad som funkar med lillan, jobbet får ligga åt sidan.

Det är ju nämligen julskyltning här i byn på söndag och vi har vår årlig glöggfest, och då ska det var färdigpyntat, så är det bara, hehe. Så jag passar på att dra fram lite redan nu när vi ändå är hemma, då jag vet att det blir jobb i slutet av veckan.

Så julmusik på och fika med lussebullar och pepparkaka fram!

Fin tisdag till er alla!

Kram Jannice

,

,

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00