Önskelista november

ska%cc%88rmavbild-2016-11-15-kl-22-50-03

Vi har nått en bit in i november och det är dags för novembers önskelista. Med betoning på önske den här gången. Iaf om vi börjar med lampan. Hade passat som en smäck i vårt allrum, finns hos 2 Generationer Magnusson, pris 4 900 kr.

Har letat och letat efter ett par stövletter, och varför är det alltid så att de skönaste och snyggaste är också de dyraste. De här godbitarna från Footlight hittade mamma och jag när vi var på stan för några veckor sedan och jag har inte glömt dem än. Som en toffel på foten och i underbar vinröd färg, finns även i svart, pris 2 200 kr.

Örhängen piggar alltid upp. Dessa från Pipols Bazaar ligger på min önskelista. Ursnygga till vit skjorta och ett par jeans, pris 299 kr.

Det här överkastet från Hemtex är betydligt snyggare i verkligheten! I underbar smutrosa hade de lyft de grå, beige och svarta tonerna i maken och mitts sovrum. Pris, 999 kr.

Lampan med stort L! Lägg av säger jag. Lampor är som väskor, man kan INTE får för många och ju högre pris, desto snyggare. PUNKT. Denna skönhet är galet dyr men jag bara mååååste ha med den på min önskelista ifall tomten läser min blogg. Haha… Atollo av Vico Magistretti börjar på prisnivån 6 490 kr och finns hos Länna Möbler.

Sist men inte minst. Den här servisen… Det är på något vis så värdigt att drick ur kaffekopp med fat. Känns mer lugnande än en mugg. Man dricker liksom långsammare i en kopp med fat. Den här servisen från House of Hackney är lovely! Ja tack!

Idag är jag åter på kontoret efter första VAB-veckan denna hösten. Knock, knock…

Kontoret, byta till vinterdäck, lunch med NCC och mammografi står på schemat.

Let´s get started!

Kram Jannice

.

.

 

 

 1. felicia skriver:

  DÄR ÄR DEN JU!!
  Som jag letat och letat, för någon som bor i Södermanland och ej har vägarna förbi pålsjö slott, så undrar jag vad det är för märke på takkronan i siden?

  Är helt såld på den och sin syster.

  Tack!

 2. överkastet ska jag kolla upp! Har lyckats övertala sambon att det (självklart) är smutsrosa vi ska ha i sovrummet. så fint!

 3. Förstår din kärlek till lampan Oluce Atollo guld. Faktum är att jag själv idag fått levererat (från Länna Möbler) den underbara lampan i en större storlek (mellanstorleken).
  Vilken lampa och vilken prägel den sätter på mitt hallbord där den nu pryder sin plats!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..