Min vecka via instagram

Veckan började med mycket JUL! Först ut juldukning för ett företag som ni får se resultatet av här på bloggen nästa vecka. Det blev också julpyntat på kontoret inför Dukatbords glöggmingel och shoppingkväll som var i torsdags. Så det har varit mycket julfeeling. Även hemma fixas det då vi imorgon har öppet hus i samband med julskyltningen här i byn. En tradition vi har.

Jag tog en runda till Enkla ting för att fylla på förrådet av julkransar, granris och blomster. Passa på ni som bor i närheten för Enkla ting har julmarknad idag lördag och imorgon söndag fram till kl 16!

I onsdags var jag och några tjejkompisar och åt middag på Creo i stan. Vilket ställe. Det är som att komma hem till någon och sitta i deras magiskt vackra lägenheten. Och maten, utsökt! Tumme upp och tips!Igår avslutade jag veckan med att åka till Stockholm över dagen. Elle Decoration hade ordnat Champagnelunch för alla finalisterna i Årets inredningsbloggare. En supertrevlig tillställning som avslutades med intervju och filminspelning. Förresten, om ni vill, vote for me!! Ni gör det här. Tusen tack!

Idag lördag, och den har börjat lugnt. Men idag ska sista adventspysslet fixas. Det bästa med att ha julskyltning en vecka tidigare, man är klar och kan bara njuta första adventsveckan. Love it!

Ha en fin lördag! Nu ska vi iväg på minijulgransjakt! Och förresten glöm inte att följa mig på instagram om ni vill hänga med i min vardag, på mina jobb och få ta del av tävlingar och rabattkoder, ni hittar mig här @addsimplicity.

Kram Jannice

.

.