Kolla in förändringen i hallen på vårt kontor!

hall-landskronava%cc%88gen-bora%cc%8astapeter

Idag tänkte jag bjuda er på några bilder från vårt kontor. Jag hyr ju in mig hos tjejerna på Dukatbord. Hallen har tidigare varit lite bortglömd och en plats där pallarna kommer in till Dukatbord och Dekohem. En anhalt mellan kontor och lager helt enkelt.

Men efter tapetsering med Boråstapeters vackra Poeme de amor i grått från deras nya kollektion med Scandinavian Designers 2 och med lite fixa från mig tycker jag det blev en minst sagt trivsam hall, där man får ett värdigt mottagande varje morgon.

hall-landskronava%cc%88gen-efter

Är det nu Äntligen Hemma ringer tro? Man håller iaf stilen när man snickrar i leopardkjol och allt.. haha…

hall-landskronava%cc%88gen-kontor

Platsen är också perfekt för tjejerna att använda som en markandsföringsplats för sina produkter. Just nu satte vi vinrött tema med värmande mässing. Passar fint till julpyntet i övriga delen av kontoret och showroom.

Färgen för våren har vi redan bestämt, hehe. Kan ni gissa vilken färg det blir? Kommer blir supersnyggt till det grå iallfall!

Nyfikna på hur det såg ut innan?

Före:

hall-landskronava%cc%88gen

Bara några krokar till jackor, och en matta på golvet.

Efter:

hall-landskronava%cc%88gen-efter-3

Tänk vad det gör med tapet på väggerna, belysning, tavlor och en spegel. Vi tapetserade även in toalettdörren så det blev en helhet. Samt flyttade brandsläckare till ett inte så synligt, men bra ställe.

Före:

hall-landskronava%cc%88gen-1

Efter:

landskronava%cc%88gen-hallen-fa%cc%88rdig

hall-landskronava%cc%88gen-4-efter

Före:

hall-landskronava%cc%88gen-2

Efter:

hall-landskronava%cc%88gen-bora%cc%8astapeter

Kul det där när man kan förändra något riktigt tråkigt till estestiskt snyggt!

Ha nu en fin onsdag!

Stor kram på er!

Jannice

Inköpsställen:
Tapet, Poeme de amour, Scandinavian Designers 2, Boråstapeter. Sideboard, Vittsjö, Ikea. Dekoration, speglar, boxar, kuddar, ja allt, från Dukatbord.se och Dekohem.

 

 

 1. Annie skriver:

  Hej underbara Jannice! Vart kan jag hitta vägghängda guld ljushållaren för värmeljuset? Precis köpt en trea med min kille och får sån användning av din blogg nu när vi ska planera inredning och färger, tack för att du delar med dig av din kunskap och öga för inredning med feng shui <3

  1. Vad roligt! Den är från housedocotr och har iaf funnits på dukatbord.se

 2. Johanna skriver:

  Men alltså maj gad vad snyggt! Jag älskar allt! Tapeten är ju helt underbar

 3. Eva skriver:

  Vilken förvandling! Verkligen jättesnyggt! Nu har jag fått en ny favorittapet till hallen, tack för fina tips.

 4. Julia skriver:

  Hej Jannice! Jag har läst din blogg i flera år nu och får så mycket inspiration från dig, nu har jag ett inredningsdilemma. Jag ska flytta i januari, till en etta på 45kvm och vet inte hur jag ska göra i vardagsrummet/sovrummet. Det är ett rektangulärt rum med fönster mitt på ena kortsidan och en dörröppning i kanten på ena långsidan (inte vid fönstret). Just nu sitter det en skena i taket för ett draperi att ha vid sängen, vilket jag är lite osäker på. Jag funderar på att bygga en vägg så att det blir en sovalkov (om föreningen tillåter) men det kanske blir för mörkt. Jag skulle verkligen behöva några tips på hur jag kan göra så att det blir fint och inte alltför vanligt, jag tycker nämligen att vanligt är lite tråkigt och vill gärna att lösningen i mitt hem ska vara lite annorlunda. Hoppas du kan hjälpa mig med några tips! Kram /Julia

 5. Åh men huuur snyggt:) det blev verkligen stor skillnad.
  Har du några bra tips på hur man ska tänka vid nytapetsering i kök? Vi skall byta kök till ett grått, men vet inte riktigt vad som kan bli fint i tapetväg, vill ha nåt neutralt så man kan ha färg på annat…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..