Min fredagsbukett går till er kära läsare – bilder från vår matsal

Fredag, och i helgen är det första advent. Tänk vad den här hösten har gått fort! Makalöst! Idag är det Black Friday och det märks i inkorgen på mejlen. Oh my god! Jag ska iaf ut och jaga en tvättmaskin då vår gick sönder i veckan. Uuuhhh så trist.

Det bästa med den här årstiden är ju att man får tända ljus.

Och det gör jag. Så fort jag kommer hem, tänder jag lite här och där för att skapa stämning. Den här finingen till ljusstake har jag längtat efter länge, och så kommer söta mamma och gratulerar mig på namnsdagen med den.

Idag tänkte jag också passa på och hitta lite paket till adventskalendern till barnen. Jag började göra en sådan förra året och nu går det ju liksom inte att sluta. Så roligt att se de där små tassa ner varje morgon, förväntansfulla och lyckliga. Ena dagen en leksak, andra en liten godis, nästa en tandborste, inget stort bara en härlig överraskning… Såg på tv att man kunde slå in en tärning, vilket betyder att vi ska spela spel tillsammans. Det var väl en kul idé! Eller en bakform, att vi ska baka… osv. Ska bli kul att se Celine i år, förra året var hon så liten, men nu förstår hon mer och att leva om julen genom barnen är ju bara en sådan lycka.

Denna morgon tillägnar jag mina fantastiska amaryllisbukett till er kära läsare. Ni alla underbara som kikar in här, som skriver fantastiska kommentarer och mejl. Utan er hade den här bloggen inte varit någonting. Jag hade inte stått som nominerad till årets inredningsblogg två år i rad. Så tusen tack!

Stor kram, fin fredag och trevlig helg önskar jag er!

Jannice

.

.