Vårt kök, nu med barstolar samt en smart och snygg pedalhink

Tisdag och oftast sparkar dagarna igång härifrån. Vårt kök. Inte så ofta jag visar det på bloggen. Men nu tog jag mig tid och ta några bilder. Men som det är nu, mörkt om morgnarna är det alltid så svårt att få till bra bilder. Och jag drog inte fram stativet imorse så bilderna är lite suddig, så ni får ta det med en nypa salt.

Sedan jag visade köket sist, har vi äntligen fått barstolar på plats, något jag är glad över, för ååå så trevligt det är att sitta på den här platsen. Har letat länge efter några varianter som passar in och hittade dessa sköningar på Ellos. Perfekt höjd, snyggt mörkt trä, sköna och till bra pris. Kan inte bli bättre. Att Sitta och titta ut över trädgården, tända ett ljus i fönstret och vara i centrum av huset där allt händer, det är härligt det.

I och med att det blev en sittplats här, rök de gamla återvinningstunnorna som vi hade i gattet (hur tråkigt??), och ersattes av något betydligt mer smäckert på andra sidan. Den här urpraktiska, funktionella och snygga pedalhinken från Brabantia. Som är rak där bak och på så sätt inte skrymmande. Jag valde färgen mineral blue som jag tyckte passade fint till köket. Här samlar vi allt som ska återvinnas. Praktiska handtag att lyfta ut innanmätet och ta med ut till tunnorna.

Storleken är på 40 liter och för oss bör den väl tömmas 1-2 ggr i veckan om man är duktig på att vika ihop mjölkpaket och inte har glöggfester med 50 personer som förra veckan. Haha…

Det får bli veckans förvaringstips! Smart och funktionell pedalhink i en mängd färger och storlekar.

Den snygga klockan är från Confident Living, köket Italienskt, matta från Carpet Vista och köksvagn från Ikea.

Nej, nu ska jag kika på föreläsningen som jag har tillsammans med Brita Hahne här i Helsingborg på lördag. Kommer några av er? Och ikväll blir det trevligheter med mamma, vi ska på Damernas värld tillställning nere i Malmö.

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

.

.