Nyårsafton och en reflektion över 2016

Då var den här. Sista dagen på året. Alltid lite sentimentalt. Blickar tillbaka på mitt 2016 som för vår familj var ett väldigt bra år. Men för världen kan jag krasst konstatera att det var det motsatta.

I mitt yrke var det ett år där jag började jobba igen efter min mammaledighet med Celine. Skaffade nytt kontor. Fick en hel del mediauppmärksamhet, och representationsjobb och blev åter igen nominerad till Årets Inredningsbloggare 2017 i Elle Decoration Swedish Design Awards.

Imorse var jag uppe tidigt tillsammans med lillan och passade på att skriva ner några mål jag har med 2017. Det mesta handlar om mig och min hälsa. Med en kronisk sjukdom är det viktigt för mig att investera i min kropp och ta hand om den på bästa möjliga sätt. Så det är prio 1. Att planera mina dagar och mitt jobb så jag blir så effektiv som möjligt och att det sliter minimalt på mig. Göra saker så det ger mig den energi jag behöver för att må väl och orkar vara en bra mamma. Det allra viktigaste.Så kära bloggläsare.

Jag vill med ovanstående kollage (mina mest likade instagrambilder under 2016 – det verkar som trädgården, allrummet och verkligheten med stök och vardag är extra populärt) passa på att tacka för det gångna året. För att ni så flitigt tittar in här, skriver så fina kommentarer, hejarop och för att ni tycker om det jag gör. Utan er hade den här bloggen inte funnits! Ni är fantastiska och jag önskar er det härligaste av år. Låt 2017 bli ett år där vi öppnar våra hjärtan, bjuder in, stöttar, hjälper varandra och låter inredning bli något vi skapar för vårt välbefinnande snarare än ett showroom för sociala medier.

STOR nyårskram till er alla och ett GOTT NYTT ÅR från mig!

Jannice

.

.