Skapa Art deco känsla på ditt hem med vårens nyheter

moodboard-vardagsrum-sovrum

 

En vecka har gått på 2017 och idag tänkte jag bjuda er på lite inspiration till vardagsrummet. Härliga nyheter, mönstermix, som med blå färgskala tonas ner och blir inbjudande och lugn. Och så mässingen till det, som ger värme till inredningen så här års. Urfin kombo som känns hållbar och mysig.

Inköpslista:
Clearwater, matta finn hos Ellos.
Drinkvagn Garbo, Newport.
Spegel Leon, Ellos.
Ask i glas, HM Home.
Fåtöljen Dalia från Ellos.
Kuddfodral Bess, Ellos.
Lampa, Rhode, Ellos.
Box Things, Ellos.

Önskar er en fin söndag! Idag är sista lediga dagen med barnen innan dagis och jobb sparkar igång imorgon igen. Efter nästan en månads tid hemma, ska det blir skönt att komma till jobb och vila upp sig. HAHA, skämt å sido. Så idag får det bli att komma i fas. Ordna upp skolväskor, kläder, kontorsprylar. Tja bli och känna sig redo för 2017 helt enkelt.

Kram på er!

Jannice

.

LOADING..