Sista dagen att rösta på Årets inredningsbloggare 2017

elle-a%cc%8arets-inredningsblogg-addsimplicity

Gokväll kära läsare. Kikar in här och påminner om att det idag den 9:e januari är sista dagen att rösta på din favorit till årets inredningsblogg.

Tittar lite generat fram mellan mina fingrar och sticker inte under stolen med att jag mer än gärna skulle vilja vinna priset som Årets inredningsbloggare 2017. Och skulle såklart bli jätteglad om du ville lägga din röst på mig om du tycker jag är värd den. Oavsett om det blir jag eller någon annan, tycker jag iaf att du ska rösta, då du har chansen att vinna biljetter till galan! Rösta gör du här (länk). Kanske ses vi?

Fin måndagskväll till er alla!

Kram Jannice

.

.

 

 1. Självklart har jag röstat på din inspirerande blogg. Jag håller tummarna för att du ska vinna! Det är de verkligen värd att göra!

  Kram
  Britt-Marie

 2. Hej

  Så klart att jag röstar. Du har varit en stor inspirationskälla de senaste två åren då vi gjort O hela vårat hus. Från färgglatt och lite för mycket vitt till sobert, klätt och lugn. Tack för all inspiration hittills. Nu håller vi tummarna för de.
  Mvh
  Charlotta

  1. Ååå tack snälla snälla du! Det värmer att höra. kram

 3. Mysan skriver:

  Har röstat på din blogg! Känns som det är det minsta jag kan göra för att ge tillbaka för all inspiration och bra tips du bjuder på 🙂

 4. Röstat och klart (två gånger) ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..