Jag möttes av vackra nyheter och väggfärger här på kontoret

flowerpot_steel_3-1

I måndags när jag började jobba möttes jag av en härlig fräsch känsla! Kontoret andades vår det var nymålat och jag fick ett sådant där skönt pirr i magen av att starta ny termin på skolan. Fast på kontoret!!

Fördelen med att dela kontor med tjejerna på Dekohem/Dukatbord är att man får förstatjing på härliga pressbilder som dessa. Nyheter från Dekohem våren 2017, som är tagna på vårt kontor och showroom.

flowerpot_steel_1-1

Hoppas de inspirerar er, att vi går mot ljusare tider och gärna dekorerar våra hem med glammiga Chanelväskorliknande krukor och vaser, hehe… LIKE!

flowerpot_brass_4

flowerpot_brass_2-1

cushion_velvet_mazegold1

Som vi kommer se vete toner ”glutenfärger, hehe” framöver. Den här nya kuddens kulör heter dessert och ger fin värme till t ex ett svart vitthem.

placemat_o_5-1

Runda bordstabletter, ett MÅSTE för den som har ett runt matsalsbord. En efterlängtad nyhet vad jag har förstått.

placemat_o_4-1

Det var väl en rejäl ljusterapi! Kan väl behövas grå och iskalla dagar som dessa i januari. Hörde att januari och februari kallas oxmånaderna. Haha.. ja det är det bannemej. Jobb, slit, mörker, kyla och ingen ledighet (om man inte har sportlov vill säga).

Så dessa oxmånader laddar jag själen här på vår vackra nypimpade arbetsplats, lyssnar på skön musik och tänder ljus på skrivbordet.

Kram på er,
Jannice

.

.

 1. Annika skriver:

  Fina grejer att vänta framöver, gillar de nya kuddarna. Oxveckorna kallas det förresten från julhelgernas slut fram till påskhelgen. Och det blir många veckor i år då påsken ligger i mitten av april. Längtar!

 2. Hejsan,
  Vilken vacker blogg du har! Blir glad av att läsa den. Älskar själv inredning & är fascinerad av Feng shui.
  Undrar var den stora helfärgade kudden kommer ifrån? Hittade den inte på dukatbord.se då jag trodde att den kanske var en nyhet där.

  Mvh, Amanda

  1. Den kommer också i vår 🙂 Tack snälla för dina ord. kram jannice

 3. Hej
  Inspirerande och fint. Var kommer krukorna ifrån, hittade dom inte på Dekohems hemsida.

  Kram Fia

 4. Ulrika skriver:

  Såååå fint! Väggfärgerna ser fantastiskt fina ut- speciellt den grå- svårt att få till fina grå tycker jag. Vill du dela med dig av färgkoden tro?

 5. Jag är nog partisk men blir väldigt rörd över din fina presentation av dessa två tjejers fantastiskt kreativa och vackra produkter

  1. TACK! Ja de är verkligen duktiga och fin fina kollegor 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..