Brunt, en het och ”bra” färg i 2017 års inredning

blogg-sobert

Ibland kan bilder ge en känsla, en färgsättning och ett skönt pirr i magen. I ovanstående bilder tycker jag mig finna det jag eftersöker så här års. Mjukt, varmt, ombonat, fräscht och jordat på samma gång!

blogg-design-chaser-brunt

Makalöst vacker inredning via Design Chaser. Jag tycker det är roligt när trenden blir något som gör gott för våra hem. Mässingen gav värme till våra svenska ”kalla” svartvita inredningar. Och i vår kommer de bruna kulörerna starkt fram för att jorda och balansera upp det svarta, vita och gråa. Perfekt! Även om jag inte förespråkar att haka på trender i den bemärkelsen är det härligt att veta att nu kommer många hem där ute bli ännu bättre och ännu mer harmoniska. Kolla bara ovanstående bild, så vackert det bruna mjukar upp det kalla grå och vita. Love it!

Önskar er en fin start på denna ”Formex-vecka”. Idag är jag hemma med barnen då förskolan är stängd, och på tisdag bär det av till Stockholm. Jag ska ju föreläsa på Formex i år. Både en ära och lite pirrigt är det allt, men kul ska det bli! Hoppas jag får träffa många av er!

Ha en fin dag!

Kram på er,
Jannice

,

,

 

 1. Anonym skriver:

  För oss som har Bruna möbler välkomnar detta. En kontrast till allt det vita.

 2. skriver:

  Så snygg fåtölj -vart kan man köpa den?
  Mvh Lotta

 3. Malin skriver:

  Hej!
  Fina bilder! Tycker mycket om skänken man ser i bakgrunden. Vet du möjligen vad skänken heter?
  Vänliga hälsningar
  Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..