Haymarket & Formex

haymarket-addsimplicity

Godmorgon! Uppe med tuppen idag här på Haymarket by Scandic. Vilken lisa för själen det är att bo på detta fantastiska hotell. Kom hit igår, köpte med mig mat och kröp upp i sängen med datorn och filade på min föreläsning.

haymarket_by_scandic_room_interior_bed

Var såklart tvungen att smita ner och äta hotellfrukost imorse. Så jag har alltså laddat med frukost innan pressfrukost (haha) och det är snart dags att ta pendeln mot Älvsjö och Formex. Men först titta på lite morgontv!

haymarket

Lampan, färgsättningen, mässingen och vita krispiga lakan. Underbar kombo, som känns både elegant och hållbar.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-18-kl-00-06-42

Och så den här fantastiska tapet, som är specialgjord för hotellet. Mönstret är taget från ett torn (tror jag) på taket.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-18-kl-00-08-24

haymarket-scandic-hotell-48-2704190_1000

Älskar inredningen på detta hotell! Färgsättningen i lobbyn, alla fantastiska mönster som möts i en skön symbios och som trots sina olikheter ändå gifters sig så fint med varandra.

scandic-haymarket-33-2704160_1600

Idag (onsdag) kommer jag hålla föredrag på Formex, men även imorgon torsdag och på fredag. Ämnet jag greppar tag i är hur vi kan leva mer hållbart ur ett cirkulärt perspektiv, där värdighet är grunden.

Idag utsätts vi för mer intryck än någonsin. Något som stressar våra liv och hjärnor. Att skapa ett harmoniskt boende där man kan samla energi och finna lugn, har aldrig varit så aktuellt. Våra hem är en spegelbild av oss, så respekterar och förvaltar vi oss själva och våra hem? Vad innebär det att leva värdigt och hållbart? Med färg, form, material och möblering kan vi påverka vår vardag och med Feng Shuins verktyg skapar du förutsättningar för ett harmoniskt hem där välbefinnande står i fokus, snarare än jakten på ett lyckat stilleben och likes.

Wish me luck!

Kram och fin onsdag till er alla!

Jannice

.

.

LOADING..