Veckans kap – solspegel i mässing från Indiska

spegel-indiska

På Indiska hittar man just nu den här solspegeln! Finns i två storlekar från 129 kr. Superfin och perfekt liten detalj på väggen istället för en tavla. Måste nog skicka mamma till och köpa en åt mig. Själv hade jag tänkt att hänga upp min ovanför nattduksbordet i sovrummet.

Veckans kap mina vänner!

Fin torsdag till er alla!

Kram Jannice

.

,

 

 1. skriver:

  Undrar precis som Sandra; ska man ha en spegel på varje sida om man har en dubbelsäng eller vad blir snyggast?

 2. Thea skriver:

  Så fiiin! Men jeg har et spørsmål ang å ha denne ved sengen (med tanke på feng shui): oppleves det ikke som hotfullt ettersom den er typ taggig? Antagelig ikke iofs ettersom du kan tenke deg ha den der, men kan du fortelle hvorfor den IKKE er det i så fall?:)
  Og takk forreste for at du har satt ord på det jeg alltid har synes var konstigt; nemlig at jeg ikke kan sove under tavlor haha♡ Kram

 3. Sandra skriver:

  Sååå fin!!! Är också sugen på att hänga något sådant här över nattygsbordet , men hur tänker man när man har dubbelsäng? En över varje nattygsbord för balans (tvåsamhet) eller bara över ett? Kram från en som försöker få kläm på feng shui 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..