Jag föreläser i Merceds-Benz Pop Up Store på NK

ska%cc%88rmavbild-2017-01-26-kl-16-58-42

Jag kommer till Stockholm och föreläser nästa vecka! Välkommen till Mercedes-Benz Pop Up Store och ta del av en inspirerande kväll med mig!

I motvikt till all teknologi och intryck vi utsätts för dagligen, har det aldrig varit mer aktuellt än nu att skapa ett harmoniskt boende. Hemmet är grunden till vårt välmående. Så hur kan vi skapa ett boende där välbefinnande och skönhet står i fokus? Med den österländska läran Feng Shui, ger Jannice dig verktygen för att skapa ett vackert och trivsamt boende där ordning förenklar ditt liv och minskar stress. Ett hem där du inte ägs av dina prylar och där balans råder mellan dig och den yttre miljön. Oavsett stil är Feng Shuin ett hållbart tänkande att både inreda och leva efter. Det handlar om att förvalta, respektera och visa vördnad för såväl dina saker som om dig själv.

Efter dragningen svarar jag gärna på dina frågor och funderingar kring ditt hem och inredning.

Tid: Torsdagen den 2 februari mellan 17.30-19.30.

Plats: Mercedes-Benz Pop Up Store på Regeringsgatan i Passagen. Ingång sker via hörnet Regeringsgatan/Mäster Samuelsgatan, alternativt via NK, ingång Regeringsgatan. 1 trappa upp, ta till vänster.

Anmäl sker till: ulrika.gorefalt@plodder.se

Obs! Begränsat antal platser! Eventet är kostnadsfritt.

Välkommen!

.

.

  1. Hej Jannice,

    Tack för en fantastisk blogg!

    Jag skulle så gärna vilja höra dig föreläsa men bor utomlands så det är ju svårt… Därför tänkte jag på om du inte vill göra nått online-föredrag? Så hade alla utanför Sverige eller som inte bor i de städerna där du föreläser kunnat höra det också 🙂

    Jag skulle även gärna vilja höra din syn på växter i sovrumet. Ska man ha växter där eller inte?

    Tack på förhand och kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..