Söta saker till barnrummet

barn-kollage-flickrum

Kom och tänka på att det var längesen jag bjöd på lite inspiration för barnrummet. Så idag har jag plockat ihop lite söta prylar som förnyar de smås rum på ett kick. Inspirationen har Celines rum fått stå för. Men några bilder på hennes lilla näste får det bli när jag kommit hem från Sälen. Dock kommer här en moodboard där det mesta är från Bestkids (alltså lätt för alla att få tag på grejerna) och några tips som jag hoppas ska inspirera er att ta tag i barnrummen där hemma.

 • Poster Luftballong i ljuvlig färgkombination.
 • Glassbar  fick Celine i julklapp av kusinerna, och oj vad hon lekt med dem. Vem vill ha glass är meningen som går varm där hemma.
 • Spisen, jo men får man säga att den där Briospisen börjar bli lite tråkig. Nu finns det en hel del andra varianter att välja på. Den här sötingen i grått är ju bara bedårande.
 • Kanin från Maileg, har både Charlie och Celine där hemma. Perfekta presenten till dop eller födelesedagar. Finns att köpa kläder till, söta små sängar och vagnar. En hel värld av kaniner.
 • En Rund matta mjukar upp ett fyrkantigt rum och är skön att sitta och leka på.
 • Så här års behövs belysning, lampa, Sebra.
 • Finns det något gosigare än små tultingar i pyjamas? Den här fina finns hos Lindex.

pla%cc%8atservis-bestkids

Sötaste servisen med motiv av små ekorrar i dovaste rosalila ton. Gör varje lek till en njutbar stund. Vem vill inte bli bjuden på kaffe och kaka här?

anemon-sturen-and-folke-addsimplicity

Slutligen, sötare lakan, finns det på marknaden? Inte skönare iaf. Ja, Karin är vän till mig (men jag gör gärna lite gratisreklam), men innan vi blev vänner hade jag investerat i Sture och Folkes fantastiska produkter. Det var faktiskt så vi blev vänner. Och jag säger bara. Schweizisk ekologisk bomull. Det går INTE ATT BESKRIVA hur sköna lakan det är. Celine sa när jag bäddat i hennes med dessa lakan; – Mamma så goooossigt. Hihi… ja det är magiskt. Inte det billigaste, men man behöver heller inte mer än en uppsättning. Här tvättas det och bäddas med samma underbara lakan. Om och om igen.

Nästa gång ska jag plocka ihop lite söta saker till pojkrummet (för jag vet att de flesta av er gillar att jag delar upp det så, sedan får ju var och en göra som de vill).

Kram på er,

Jannice

,

,

 

 1. Monica skriver:

  Hej Jannice! Håller m tidigare talare; din blogg är en riktig inspiration! Så klockrena inlägg m underbara detaljer o färger o former. 🤗 Jag är också ute efter inspo till större barnrum. Min dotter är 7 år och jag vet inte hur jag ska göra m hennes nya rum i den mellanåldern. Mini tonåring, inte bebisrum o babyrosa, men ändå barn saker såsom väskor, smycken, pysselgrejer, spel, utklädnadsdräkter. Ett barnrum m bra mycket förvaring o lite coolt. Ingen lätt kombo tycker jag. Vi är nyinflyttade o vore enormt tacksam för bilder på idéer, inspiration. Tack på förhand! Kram

 2. Malin skriver:

  Hej! Din blogg är en verklig inspiration! Skulle gärna läsa ett inlägg om barnrum för lite större barn, i åldern 5-8 kanske. Tycker det är så svårt, dom är fortfarande små utan att vara bebisar och man vill behålla lite ”barnkänsla” i rummen utan att det blir för gulligt och fortfarande inte stora. Har du några fiffiga tips?

 3. Hadjer skriver:

  Hej Jannice! Tack för alltid superbra blogg!
  Vi ska tapetsera en fondvägg i dotterns rum i Manuel canovas tapet med luftballonger (vit bakgrund med rosa, gula och gröna ballonger). Vi har grå fåtölj och vita gardiner. Hur ska jag inreda det bäst och med vilka färger?
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..