Noora i Skam inspirerar i både stil och sätt

ska%cc%88rmavbild-2017-01-30-kl-10-11-29

Ja men man kan ju inte annat än inspireras av den cool Noora i den populära norska serien Skam. Önskar att alla tjejer i gymnasieåren får en gnutta av hennes självförtroende, mod, kaxighet och värderingar.

Så idag bjuder jag på ett kollage ”Sno stilen från Noora i Skam”. Med en högkvalitativ kappa i kashmir från HM. Där även skjortan, och kashmirpolon är ifrån. Mam-jeans från Lindex. Läppstiftet Perfect red, ett måste! Jag som alltid gillat rött läppstift ler av förtjusning att Noora fått kvinnor att ÄNTLIGEN måla sina läppar röda! Bältet hittar du här, och bootsen här.

skam-noora-citat

Vi avslutar helt enkelt dagens inlägg med ett citat Noora har på väggen. Ord som jag tror vi alla tåls att påminnas om..

Önskar er en fin tisdag, här blir det först frissan. Klipp och sling inför nästa veckas gala. Och japp, Noora frillan har jag ju redan sedan länge, check, haha…

Kram Jannice

.

.

 

 

  1. Hej! Snyggt fångad stil där! Precis på pricken! Så bra serie. Man önskar verkligen fler unga tjejer den där klokheten och det där äkta bra självförtroendet. Kram och tack för fin inspo

  2. Härligt! Jag maste börja se skam! Hoppas jag kan strema det till schweitz! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..