3 inredningstips som inte kostar en endaste krona

1 Flytta ut soffan

vardagsrum kuddar vår

Flytta ut soffan från väggen. Ofta trycker vi in soffan dikt an mot väggen för att vi tror att rummet ska kännas större. Det ger en ängslig och instängd känsla. Mitt tips, flytta ut soffan 7-10 centimeter från väggen, så att den får luft, det gör jättestort skillnad! Du får ny energi till platsen och rummet upplevs rymligare.

2 Utgå från mitten

landskronahem-bla%cc%8att-soffa

Möblera med möblerna i mitten av rummet. Det blir ett härligare flöde och bonus, du kan nyttja platsen längs med väggarna till förvaring, bokhyllor eller bord med vackra stilleben på.

3 Gardinupphängning

curtain-pinterest

Häng gardinerna på väggdelen vid sidan om fönstret istället för en bit in på fönstret. På så sätt framträder fönstret bättre och du får mer ljusinsläpp och rummet upplevs större.

Tre bra, och kostnadsfria tips som gör underverk för din inredning! Prova om du inte redan gjort det.

Fin söndag till er alla! Idag bär det iväg mot Stockholm! Imorgon är det pressfrukost, en massa pressevent och sedan Elle Decoration Award Gala på kvällen! Tjihoo, vad kul och håll tummarna.

Ses i Stockholm!

Kram Jannice

Bild: 1 och 2 Jannice Wistrand, Add Simplicity. 3, Pinterest

,

,

 1. Therese skriver:

  Jag är så sugen på att hänga vackra gardiner enligt dina tips i vårt sovrum. Men hur tänker man när väggpartierna bredvid fönstret inte är lika långa? Dvs fönstret är inte placerat mitt på väggen (uppskattningsvis 0,5 m vägg på ena sidan och 1 m på andra). Ska man ha mer gardin på långa sidan? Skippa det helt på den korta..?! Fönstret är ett horisontellt, smalt fönster med mycket vägg ovanför (2,50 i takhöjd), blir det ff bra med skena i taket? Skulle bli så glad för vägledning, vet varken ut eller in i denna fråga och ”avskyr” mitt hus med sina knäppa gardinlösa fönster…Lycka till på Elle!

  1. tack söta.
   jag skulle strunta i att det inte är ”lika mkt vägg” det har inte jag heller. det är olika men jag hänger ändå på väggpartierna..kram

   1. Therese skriver:

    Åh tack för svar, då ska jag våga prova! Stort grattis igen till vinsten, såå välförtjänt, din blogg är verkligen BÄST!

 2. Åsa skriver:

  Klart jag ska hålla tummarna för dig✊
  Lycka till och ha riktigt kul och njut av att bara få vara där👌

  Kram och härlig söndag

 3. Hej o tack för eventet i veckan, bra inspiration! Du pratade om en sida om bra växter…. nasa? Bra tips i dagens blogg. Lycka till på Elle. Vänliga hälsningar Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..