Bildregn över EDSDA galan – Tänk att jag vann årets inredningsbloggare

EDSDA-190

Här kommer ett bildregn över gårdagens Elle Decoration Gala. Superproffsiga René Nyberg höll i showen. Mitt pris delades ut av Elle Decorations fantastiske chefredaktör Svante Öquist och Ikeas härliga presschef Tina Björeman.

EDSDA-191

EDSDA-192

Titta den fina vinsten. Inte nog med äran! 15 000 kr på Ikea, stort tack! Nu ska Färlöv bli min. Jag lovar fota när jag går till Ikea med checkan. Haha…

EDSDA-193

EDSDA-196

EDSDA-194

EDSDA-198

 

EDSDA-372

EDSDA-377

Alla vinnare under kvällens gala! Extra glad blev jag för att Carina Seth Andersson blev Årets Designer. Så otroligt begåvad, cool och stilsäker. Här kan ni läsa vidare om alla pristagarna.

EDSDA-364

IMG_7668-1

Efter prisutdelningen blev det party med dans, bubbel och glada kollegor som sig bör. Årets firmafest för en egenföretagare…

EDSDA-415

EDSDA-386

EDSDA-400

EDSDA-404

EDSDA-410

EDSDA-412

EDSDA-421

EDSDA-425

EDSDA-434

Vilken superkväll det blev. Jag hoppade väl i bingen kl 02.00 som världens gladaste inredningbloggare. Tack Elle Decoration och Trendgruppen för en fantastisk kväll! Och än en gång tack till alla underbara läsare för era röster, och för att ni uppskattar det jag gör.

IMG_7749-1

Och tack mamsen för underbart roliga dagar i Stockholm.

Stor varm kram
Jannice

Bilder: David Thunander (Näst sista bilden, Plodder, sista Helena Lyth)

.

.

 1. Susanne skriver:

  Stort grattis! Det är du verkligen värd! Det finns ingen inredningsbloggare som är så generös med tips och inspiration, som visar olika inredningsstilar oavsett hur din egen. Det finns alltid saker att ta till sig, att tänka på, av det du delar med dig, vad man än tycker om för inredningsstil. Glad att du vann!

  1. Ååå jag är mållös så fina ord. stort tack, kram jannice

 2. Emma skriver:

  Stort grattis! Ett välförtjänt pris !

 3. Ingela skriver:

  Grattis! Helt rätt att du vann. Din blogg är den enda jag läser och den hjälper mig med både inredning och kläder. Tack!

 4. Therese skriver:

  Å vad kul! Stort grattis till dig! Gillar verkligen din blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..