JAG VANN ÅRETS INREDNINGSBLOGGARE 2017

EDSDA-193

YES JAG VANN!! ÅRETS INREDNINGSBLOGGARE 2017

Jag vill rikta ett stort innerligt och hjärtligt tack till alla ni som röstat på mig. Det här priset betyder oerhört mycket. Till alla er där ute som läser min blogg, kommenterar, mejlar, skickar hejarop och går på mina föreläsningar. Ni är underbara och det värmer att ha så fina läsare runt sig. Det är en ynnest att få inspirera er till att skapa ett hem som bygger på harmoni och balans, och där välbefinnandet är det centrala.

STORT TACK!

Fler bilder kommer på bloggen men nu ska jag slänga av mig partyskorna, äta mumsig roomservice och skåla med mamsen här på Diplomat!

Kram och natti

Jannice

.

Bild: David Thunander

.

.

.

.

 1. Lovisa skriver:

  Stort grattis!

 2. Lisa skriver:

  Vilken magisk känsla att vinna något så stort! Hamnade av ren slump hos dig eftersom jag söker just nu inspo för att inreda med vår känsla. Hittade några bra inredningsbloggar på http://inredningsbloggar.com/ men nu kommer jag även att följa dig.

 3. Karin M skriver:

  Åhh vad roligt Jannice!
  Det är du värd:)
  Hälsar Karin i Viken

  1. taaaack karin! kram på dig och hoppas allt är bra. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..